Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae anunță: „Ben Arfa se gândește în continuare la Rapid!”

Hatem Ben Arfa a negociat cu Rapid în ultima perioadă și, deși mutarea părea căzută la un moment dat, lucrurile nu sunt închise. Daniel Niculae, președintele clubului Rapid, a dezvăluit că mijlocașul ofensiv francez a refuzat alte oferte primite în această perioadă și că încă există șanse ca Hatem Ben Arfa să ajungă la Rapid.

Hatem Ben Arfa, așteptat în continuare la Rapid

În același timp, Daniel Niculae a recunoscut că Hatem Ben Arfa are în acest moment și o ofertă mai bună, din punct de vedere financiar.

N-a venit pentru că are o ofertă mai bună din străinătate. Bine, a avut mai multe oferte, pe care le-a refuzat. S-a gândit și se gândește în continuare la varianta Rapid. Mai mult decât atât, nu avem ce să facem, a declarat Daniel Niculae, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

 1. Să ne gândim mai bine .. până a face asemenea discuție .. comentarii sau ce sunt ele echipa e bine pe locul acesta … Uitați echipele ce sunt de 2 3 4 ani in prima ligă
  Vine perioada noastră iară

 2. & Atunci când tatăl lui Andrei Ionescu , ca și tatăl lui Messi, negocia cu Mititelu și cu Pițurcă acesta visa la jucători de milioane și zeci de milioane de euro, iar Pițurcă la contracte de milioane de euro ca antrenor, ? Atunci când tatăl lui Andrei Ionescu negocia cu Gheorghe Becali, becali visa la jucători de zeci de milioane de euro și la tiki-taka Barcelor, Steaua-FCSB-Barcelona, ?
  Se pare și că tatăl lui Andrei Ionescu încă nu a încheiat negocierile cu Ronal Koeman, începute se pare pe vremea când Andrei Ionescu juca la PSV Eindhoven, ?

 3. Da cine e asta ma!? Ganditorul de la Hamangia? Pana ajunge asta sau fantoma lui Messi, hai sa invatam sa nu mai aruncam cu brichete si alte porcarii pe teren. Imi e tare frica ca nesimtirea unora va transforma noul stadion intr-o cocina.

 4. Hai, mai nene, las-o mai moale cu Ben asta, ca nu va veni. Sa presupunem ca va veni si ce o sa faca? Nimic. Campionatul nostru nu este pt jucatori din astia. La noi e cu smecherie, cu golanie, cu mascarada. Mai bine va ganditi cum o dregeti cu antrenorii, sa joace echipa cum a facut-o in primele meciuri, altfel intram in hora si nu avem nici o sansa pt ca nu ne va ajuta nimeni. Visam la cai verzi pe pereti.

 5. Echipa se scufundă și noi visăm la Ben Terminat!
  Avem deja destui ratați: Marzouk, Ioniță II, Ioniță I…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.