Victor Angelescu a anunțat încă trei transferuri, dar și unde va juca Rapid

victor si tudor angelescu

Victor Angelescu, patronul clubului Rapid, a vorbit despre transferurile pe care formația alb-vișinie le va face în perioada următoare. În plus, acesta a dezvăluit când ar urma să fie gata noul stadion din Giulești. În ultima perioadă, Rapid a transferat mai mulți fotbaliști cu experiență, cum ar fi Dragoș Grigore, Junior Morais sau Cristi Săpunaru. În prima etapă de Liga 1, Rapid o va întâlni, acasă, pe Chindia Târgoviște.

Victor Angelescu anunță noi transferuri la Rapid

Patronul din Giulești susține că Rapid va mai perfecta alte două-trei transferuri de jucători în viitorul apropiat.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Mai vin 2-3 jucători, pe unii îi știți, au un anume CV, nu ca Săpunaru, dar buni. Faptul că am promovat, că avem stadion nou, o echipă de tradiție atrage mulți jucători, de aceea au venit Dragoș Grigore, Junior Morais, Săpunaru nu mai trebuia convins. Săpunaru a venit să ajute, e la final de carieră, Daniel Niculae are marele merit, dar e un gest extraordinar că Săpunaru a venit să ne ajute”, a declarat Victor Angelescu, la Digi Sport.

Este sigur: Rapid va juca pe Național Arena

În plus, Victor Angelescu a dezvăluit că noul stadion din Giulești nu va fi gata înainte de octombrie – noiembrie 2021.

„Nu știu de unde această polemică că ar trebui să jucăm la Mioveni. Noi am trecut această variantă înainte de a promova. Dar vom juca meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională, stadionul ține de Primăria Capitalei, am vorbit și vom juca acolo. Realist vorbind, stadionul Giulești nu va fi gata înainte de octombrie – noiembrie, după cum am văzut stadiul lucrărilor, nu cred că mai devreme. Am putea juca 2-3 meciuri de acasă acolo anul acesta”, a mai spus Victor Angelescu.

CITEȘTE ȘI  Alexandru Albu: "Rapidul este o echipă vânată!"

Sursa: prosport.ro

5 Comments

  1. Astea-s glume, nu…? Competiția aia de juniori despre care spui tu n-o găsești nici pe Google de cunoscută ce e… Dacă avea vreo valoare – în cazul în care a câștigat Cupa Primăverii sau ce spui tu – Alibec juca la Inter, nu la Viitorul. Trofeele de tipul ăla sunt nesemnificative. Nu uita că și România a jucat semifinală la EURO U21 și la seniori ne-a urcat Armenia pe garduri. Așa că, cu tot respectul pentru Alibec, dar la nivelul lui Săpunaru nu are cum să fie!

  2. Nicolae Boerescu nu ești bine informat.Alibec a câștigat campionatul mondial al cluburilor cu Inter Milano și cupa campionilor europeni la nivel de Primavera într-o finală cu Bayern Munchen în care a marcat ambele goluri.

  3. Cum să fie Alibec cu CV-ul peste Săpunaru, a câștigat vreo cupă europeană și nu știm noi ?!?
    Săpunaru are în CV Cupa UEFA cu Porto !
    Nu zic că nu-i bun și Alibec pentru Rapid, dar să nu amestecăm lucrurile…

  4. Ti se pare ca este mai titrat decat Sapun???Ma refer la Alibec!!

  5. Cu CV sub Săpunaru? Înseamnă că Alibec nu e pe listă sau că Angelescu vrea să ne surprindă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.