Cristi Săpunaru își bate joc de contestatarii lui Mihai Iosif

N-o să uit niciodată golul lui Săpunaru

Rapid a pierdut meciul amical cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, partidă în care a debutat și Cristi Săpunaru, care s-a întors la formația giuleșteană după șase ani. Golurile au fost marcate de Dogaru, Filip, respectiv pentru giuleșteni de Adrian Bălan. Cristi Săpunaru (37 de ani) a fost rezervă și și-a făcut apariția pe teren la ora 19:23, când a și preluat banderola de la Alexandru Dandea.

Cristi Săpunaru se teme pentru Dinamo

„M-am întors acasă și nu-mi doresc decât să fim fericiți la sfârșitul campionatului. Nu știam că am intrat la ora 19:23 pe teren. Am făcut 6 antrenamente, sunt bine. La Rapid sunt copii destul de buni, sperăm să explodeze anul acesta în Liga 1. Avem mulți suporteri, o să vedeți în primul meci cu Chindia câți suntem. Sunt optimist. Din câte am înțeles vom juca meciul amical cu Dinamo. Mi-e frică să nu ajungă și Dinamo cum am fost noi. Și Dinamo ar avea puterea să revină, pentru că e un club mare și are foarte mulți suporteri în spate”, a declarat Săpunaru.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

S-a amuzat la finalul meciului!

Întrebat dacă și-ar fi dorit un antrenor cu nume la Rapid, Săpunaru s-a amuzat: „N-am telefonul la mine, că-l sunam pe Mourinho. Lacina Traore e un atacant foarte bun, dar întrebați-l pe domnul președinte despre transfer. Eu sunt jucător, dacă eram în conducere vă spuneam. Sunt impresionat de munca lui Mihai Iosif. Iubește Rapid de mic. E cineva care să nu fie impresionat de ce a făcut la Rapid?”

Sursa: prosport.ro

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică a vorbit despre varianta de a veni antrenor la Rapid

6 Comments

  1. Păi dacă va fi dat afară de la CFR, de ce l-ai aduce…? Întrebăm și noi! Ipotetic, că noi credem mai mult în ambii!

  2. Incredibil!..RAPID a promovat, a făcut ctv transferuri bune- se vor mai face, iar unii dintre noi deja fac scenarii de demitere a lui Iosif!..Bai băieți, ori nu stiti ce înseamnă RAPID, ori sunteți prea mici, ori nu realizați Momentul în care ne aflăm! Concret: Dacă Săpunaru ar face asa ceva ar însemna Trădare! și 2. Miță merita cu adevărat cel puțin un tur de campionat sa rămână! Indiferent de rezultate! RAPID SE AFLA ACUM AICI în mare parte DATORITA LUI!!!! TREZITI- VĂ !!!

  3. După 4,5 etape Șumudică va fi în aceeași situație cu Mițulică,liber de contract. De aici nu mai este decât o jumătate de pas până în Giulești.

  4. Singurul mod în care poate fi demis Iosif este doar lipsa de rezultate nu depinde doar de el

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.