Mihai Iosif sărbătorește locul 1: „Nu e furtună, e soare. Am transpirat!”

Mihai Iosif FC Rapid 1923

Rapid a învins la Mioveni cu 2-0, la finele unui meci considerat perfect de Mihai Iosif. La interviul de după joc, antrenorul Rapidului a recunoscut că este mulțumit de toate aspectele jocului de la Mioveni, inclusiv de suporterii care au făcut deplasarea, și a anunțat, în stilu-i caracteristic, că va face o poză actualului clasament, în care giuleștenii se află pe primul loc.

Discursul lui Mihai Iosif după victoria Rapidului de la Mioveni

Am țipat de pe margine, avem o galerie numeroasă și trebuie să vorbesc mai tare. Nici nu știu dacă mă aude cineva când țip. Mi-a plăcut tot, rezultatul, jucătorii, suporterii. Suntem pe primul loc, vreau să facem o poză clasamentului. Nu știu ce echipă nou promovată a avut un start cu șase puncte, nu am primit niciun gol, cred că suntem pe drumul cel bun. Am nevoie de liniște, că mereu se caută fel și fel de lucruri la Rapid. Vrem liniște, să fim lăsați în pace să ne facem treaba. Acum e liniște, nu e furtună, e soare, am transpirat, e căldură”, a declarat Mihai Iosif.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Entuziasmat că va juca contra lui Gheorghe Hagi

Antrenorul Rapidului a recunoscut, de asemenea, că își trăiește visul la Rapid și a ținut să-l invite pe Ilie Dumitrescu la următorul meci al giuleștenilor de pe teren propriu. E un vis frumos, sper să nu se termine. Chiar e o poveste de viață și de film. Vreau să-l invit pe domnul Ilie Dumitrescu la meciul următor”, a transmis Mihai Iosif. Runda viitoare, pe Arena Națională, Rapid va primi vizita celor de la Farul, partidă în care Mihai Iosif îl va avea adversar pe Gheorghe Hagi. ”E o împlinire să-l am ca adversar pe domnul Hagi, care e inegalabil”, a recunoscut Mihai Iosif. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru meciul următor!

CITEȘTE ȘI  Președintele a dezvăluit când ar putea juca Alex Ioniță II pentru Rapid!

Sursa: digisport.ro

5 Comments

 1. Umflatul asta de Mița si-a luat-o în cap, chiar se crede antrenor. ..
  Am jucat pe draq, n-am jucat nimic, pana acum am fost tot în Liga 2, am câștigat la noroc..
  Mița, mai lasă draq băutura, umflatule, tu nu vezi ca nu mai poți sa respiri(?), parca ai fi Stan și Bran!

 2. @ veliciRAPtor
  Tu spui ca cele mai reusite faze de atac au fost al Miovenului. Fals din moment ce nu au marcat si au pierdut la 2 goluri diferenta. Da, programul ne-a avantajat putin, dar asta nu scade cu nimic meritele echipei si antrenorului.

 3. Mai ușor cu mițomania. Deocamdată am bătut greu două echipe mici care ne-au fost egale. Puteau foarte bine să fie doar două puncte în loc de șase, la cum s-a jucat.
  Mai e mult până la un fotbal bun. Fazele de atac cele mai reușite au fost ale Miovenilor, iar pe la Morais e bulevard. Merită totuși remarcat Bălan: meciul și golul. După unii ar fi trebuit debarasat…

 4. Bravo rapid , super apărare…cu liniștea la rapid …cam greu .
  .

 5. Bravo băieți !
  FELICITĂRI !
  Arătați bine pentru un început de campionat, la pregătirea fizică mai trebuie lucrat totuși, Junior Morais pe cât de bun a fost în primul meci (cel cu Chindia), la acest meci s-a văzut că nu este la un potențial fizic foarte bun, poate trebuia schimbat cu Goge, dar este doar o părere de suporter, Miță Iosif știe mai bine ce are de făcut.
  Se impune totuși completarea în continuare a lotului cu încă câțiva jucători buni pentru că banca de rezervă este cam subțire pentru liga 1.
  În altă ordine de idei, referitor la liniștea care o reclamă și Miță Iosif cred că are mare dreptate, am citit un interviu al lui Andrei Niculescu care tot încearcă să bage bățul prin gard având nu știu ce de împărțit cu acționarul majoritar…,ar fi păcat să sufere echipa și noi suporterii pentru asemenea mizerii…!
  FORȚA RAPID !
  Putem bate și Farul și vom mai vedea apoi ce-ar mai fi de făcut.
  Încă odată FELICITĂRI și MULT SUCCES ÎN CONTINUARE !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.