„Rapid are maximum de puncte, dar nu e nici la jumătate din potențial”

Daniel Pancu Rapid

Rapid a învins Mioveni cu 2-0 și are șase puncte din șase. Cu toate acestea, Daniel Pancu a vorbit despre echipă la final. Și el este convins că formația vișinie are mult mai multe de oferit.

Rapid a obținut maximum de puncte, dar echipa nu e nici la jumătate din potențial. Sunt probleme de omogenitate, probleme fizice, dar sunt jucători cu experiență, se vede în modul în care se apără, a declarat Daniel Pancu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Pancu crede că e greu ca Rapid să ia gol

De asemenea, fostul fotbalist și antrenor al Rapidului a remarcat forța defensivă a Rapidului: În momentul în care Rapid marchează și se retrage, e foarte greu să-i dea cineva gol”.

Deși a ținut să aprecieze capacitatea Rapidului de a obține rezultate și în aceste condiții, Daniel Pancu a semnalat că echipa lui Mihai Iosif are nevoie de un lot mai numeros, în acest moment neexistând soluții viabile de pe banca de rezerve, jucători ”proaspeți”, care să intre în partea a doua și să aducă un plus.

Eu cred că mai au nevoie de transferuri, pentru că nu au bancă deocamdată. Trebuie să vedem cum se va descurca Rapidul când va încasa gol prima. E important să fie liniște, cum spune și Mihai Iosif, a transmis Daniel Pancu.

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat!

CITEȘTE ȘI  CFR Cluj poate fi detronată! Marele Petrescu s-a făcut de râs în Europa

3 Comments

  1. Acest Carnati de unde sa luat.Pai e Salam adevarat.La noi in basarabia la sakam i se spune carnati.Bravo lui,putin sa mai adaoge si va avea primul loc la echipa.Nu uitati a mai avut două sanse de a da gol.Iar a treia a dat pas decisiv lui Balan.Mia placu cum gokgheterul rapidului a fugit imediat dupa gol sai multumeasca axcestui fotbalist.Bravo lor.Acum sa vie oierul sa primeasca o bataie cu stelele lui de chihlimbar,sa vina aierul sa ia batae.Ah ce satisfactie as pșrimi eu.Caci e numai gura oierului si lșa TV si La GSP si la Prosport.
    Alo voi prapaditilor in tara asta masi sunt echipe de fotbal nu numai Steaua si Dinamo,CFR si UnibversitaTEA.vETI MINCA TOTI BATAE.
    Rapidist din 2000

  2. Adică Dandea, Barbu, Costin, Moise, Panoiu, Goge, pe viitor Sefer nu sunt bancă destul de bună? Eu zic că Rapid are rezerve și băieții abia așteaptă să joace. Talente ca Ignat și Finica nici pe bancă n-au loc.

  3. Pancone are dreptate. Campionatul e lung și lotul de jucători trebuie completat,atât numeric,cât și valoric. Pot veni suspendări, Doamne ferește accidentări, iar rezervele de valoare cam lipsesc. Sponsorii și investitorii probabil vor găsi soluții optime, în vederea rezolvării acestei situații pana la terminarea sezonului de transfer.Fortza RAPID.!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.