Rapid

Dragoș Grigore a marcat primul gol pentru Rapid: „Satisfacție în plus!”

Dragoș Grigore, omul cu golul! Rapid adună victoriile în Liga 1 – echipa lui Mihai Iosif s-a impus cu 2-0 în deplasare la Mioveni, echipă care le pusese probleme în Liga 2. Iar Dragoș Grigore a deschis drumul spre succes, cu primul său gol de la revenirea în Liga 1. Iată mai jos ce a declarat fostul căpitan al lui Dinamo despre această partidă. Câștigată categoric de Rapid. În același timp, rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat. Nu de alta, dar aici ai toată informația vișinie de care ai nevoie! Mai ales că Rapid este, în acest moment, liderul Ligii 1.

Ce a declarat Dragoș Grigore după primul gol pentru Rapid

”E o satisfacție în plus când dai gol și echipa câștigă! E un întreg foarte frumos la Rapid, cu jucători, cu staff, sperăm să ne facem și pe noi fericiți și pe fani. Ne bucurăm că am reușit să câștigăm primele două meciuri. Ne-am cam retras după pauză. Dar ne așteaptă meciuri foarte grele de acum încolo, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să știm că îmbrăcăm tricoul Rapidului. Defensiva arată bine, nu am primit niciun gol  până acum, au fost momente mai puține bune, dar totul s-a terminat cu bine”, a declarat Dragoș Grigore după meci, conform digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Să ne bucurăm de prezent o zice unul care a prins perioada …abba …si să fie liniste si dacă vom avea sincope, sper să nu , dar…mai jucăm și cu …., hai rapid …

 2. OK
  Deocamdată am fost tot în Liga 2, sa vedem ce vom face în Liga 1, cu FCSB, cu CFR, cu …ma rog e o echipa la Craiova ironizata cu numele de „CraOlga”…, au venit jalnic în Liga 1 .

 3. A fost sărbătoare la Mioveni. Succes în continuare băieți. Victoria este muncita și meritata în fata unei echipe modeste, dar extrem de arțăgos. Doamne ajuta și mai departe.Fortza RAPID!.

 4. În sfârșit are și Rapid o apărare pe care ne putem bizui, am suferit mult în liga 2 datorită acestui compartiment.
  Bravo Dragoș Grigore !
  FELICITĂRI pentru jocul bun, se vede atât clasa cât și experiența acumulată în carieră atât la tine cât și la Săpunaru !
  Țineți-o tot așa și ne veți face fericiți pe noi suporterii.
  Lângă voi pot crește în valoare și cei tineri din echipă (Ilie, Panoiu, Sefer, Despa, Ispas și ceilalți) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.