Marius Șumudică scapă de o rușine monumentală ca prin urechile acului

Marius Şumudică ProSport

Marius Șumudică a scăpat din postura de victimă colaterală a fotbalului românesc! Datorită unui gol întâmplător marcat de un aproape fost fotbalist, Alex Chipciu. Care a lovit de așa natură mingea că a reușit să se și rupă. Incredibil… CFR Cluj a fost chinuită de o echipă cu nume impronunțabil, compusă din tâmplari și forjori, din Bosnia și Herțegovina. Borac Banja Luka. După 3-1 pentru clujeni în tur, bosniacii au dus tabela la 2-0 și s-a intrat în prelungiri. Norocul CFR-ului este că s-a scos regula golului marcat în deplasare fix anul ăsta că deja, probabil, i se cânta prohodul lui Șumudică. Fără să aibă mare vină. Revenim pe subiectul ăsta.

Dublă infernală CFR Cluj – Lincoln Red Imps

Deocamdată reliefăm că, deși CFR Cluj a dominat în prelungirile ce au urmat, după golul lui Chipciu, Borac a avut vreo trei ocazii în ultimul minut, atacând pentru 11 metri. CFR Cluj a avut deocamdată noroc, numai că în turul următor ardelenii au o dublă infernală cu echipa din Gibraltar, Lincoln Red Imps. Mai ales că CFR a fost umilită, acum vreo doi ani, de un colos din Luxemburg, Dudelange. Așadar, e groasă! Acum, Marius Șumudică nu trebuie condamnat. El a venit la cea mai bună echipă din România. Nu putea în câteva săptămâni să facă cea mai bună echipă din România să fie și peste echipele din Bosnia și Herțegovina sau Gibraltar. Acolo e alt nivel.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Experiență complicată pentru Marius Șumudică

Pare ironie, dar nu e, ci realitate. Când am susținut că Rapid poate prinde play-off-ul fiindcă nivelul fotbalului românesc este extrem de scăzut, nu glumeam. În Liga 1, dacă te poziționezi într-un anumit fel, e ușor să domini. Când joci, însă, acolo unde nu te cunoaște nimeni, te bate cam oricine. Probabil că Șumudică știa la ce se înhamă, dar nu se gândea că e așa complicat. Deocamdată a ieșit OK, dar rămâne de văzut ce va fi… Dar e OK, Liga 1 e alt nivel… Că se vede și la echipa națională. Așteptăm cu interes următorul tur!

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică le face o promisiune suporterilor de la Malatyaspor

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat!

Mircea Dominte

4 Comments

 1. Acum ca a fost evitata o rusine catastrofala, a sosit vremea draga Sumi ca in meciurile viitoare sa se simta in jocul echipei influenta ta de antrenor valoros. Succes!

 2. Foarte corect. O opinie trasă la indigo avem și noi. Cu un atacant de calitate – foarte greu de găsit – play-off-ul e sigur.

 3. Nivelul campionatului nostru este foarte slab, într-adevăr.

  CFR, FCSB, Craiova, Sepsi și Botoșani, așa zisele „echipe tari” sunt foarte slabe. Se vede în Europa, unde sunt eliminate de echipe no-name din Georgia, Macedonia sau Albania.

  Asta e nivelul logic, care e și la echipa națională.

  Rapid va termina pe locul 4 sezonul regulat, ascultați la mine. Săpunaru, Grigore și Morais sunt fundași la care nici nu visează FCSB acum.

  Însă, ne mai trebuie un atacant.

 4. Eu zic sa nu mai faceți mișto de Sumi. E unul dintre marii rapidiști și chiar dacă nu a venit acum la noi nu știm ce ne rezerva viitorul. Lăsați comentariile acide la adresa lui și faceți articole legate de Rapid. Ce va f..e pe voi grija de Cluj și de ce se întâmpla pe-acolo?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.