RAPID – CHINDIA | Hai la meci! Campanie amplă lansată de club

Rapid - Chindia, Săpunaru

Rapid – Chindia se joacă duminică, 18 iulie, de la ora 21:30. Pe Arena Națională. În mod normal, respectând anumite reguli, pe stadion pot intra undeva la 25.000 oameni! Un mod minunat de a sărbători revenirea în prima ligă după șase ani! Așadar, clubul, prin vocea căpitanului proaspăt „repatriat”, Cristi Săpunaru, atrage oamenii să își cumpere bilete sau abonamente. Mai mult, Liviu Ungurean, cunoscut de rapidiști drept „Bocciu” a lansat, la rândul său, un apel pe pagina personală de Facebook, în care cheamă rapidiștii pe stadion! Iată, mai jos, vorbele omului care dirijează cea mai frumoasă galerie din România!

Mesajul lui Liviu Ungurean pentru suporteri înainte de Rapid – Chindia

„Rapidiști, vă era dor de Liga 1? Gata, ne-am întors! Nu suntem încă la noi acasă, în Giulești, dar Arena Națională este o provocare pentru toată suflarea vișinie. Ne-am strâns 30.000 în Liga a 4-a și am demonstrat că suntem cei mai buni. Hai să le arătăm tuturor cine este Rapid în fotbalul românesc și ce forță are Galeria Rapidului! Să răsune tobele pe stadionul care acum ne este casă. Pentru faima lui Dan Coe! Ahoe!”
CITEȘTE ȘI  PELUZA NORD: "Unitate înainte de toate!"

4 Comments

  1. Habar n-am ce sa mai gandesc depre tine,stiu ca esti RAPIDIST,stiu ca in trecut ai tot bagat batul prin gard dar cu postarea asta….HABAR N-AM CE SA MAI GANDESC DESPRE TINE!!!!Ps,presupun ca ai revenit la radacini!!!

  2. Buna idee draga Mac, insa pentru tine va fi aplicabila doar daca te vei vaccina ori vei face un test covid.

  3. Propun ca la intrarea pe stadion să se prezinte și extrasul de cazier, nu doar certificatul de vaccinare 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.