Rapid

FRF a modificat protocolul medical | CINE NU MAI ARE NEVOIE DE TESTARE

 

FRF a modificat protocolul medical pentru desfășurarea meciurilor de fotbal, în conformitate cu noile reglementări intrate în vigoare prin Hotărârea Consiliului Național pentru Situații de Urgență.

Principala modificare vizează perioada de excepție pentru testare, pentru persoanele care au trecut prin boală. Aceasta a fost mărită de la 90 de zile, la 180.

Această prevedere se aplică pentru mai multe competiții sportive, tuturor celor prezenți pe stadion, de la jucători, la spectatori, până la jurnaliști.

Pentru a putea participa la un meci, dacă v-ați vaccinat, trebuie să fi trecut un interval de zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Dacă ați trecut prin boală, trebuie să fi trecut cel puțin 15 zile de la confirmarea vindecării de SARS-CoV-2, dar nu mai mult de 180 de zile.

Veți avea acces la meci și în urma prezentării unui test PCR negativ, efectuat cu maximum 72 de ore înaintea evenimetului sau a unui test antigen rapid, negativ, efectuat cu maximum 24 de ore în urmă.

DETALII COMPLETE DESPRE CUM PUTETI INTRA LA MECI AVETI AICI     

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Eu zic sa ridicam steagurile pentru Echipa Rapidului din teren in primul rand, ea are nevoie de Galerie acum, cei din cer vor intelege si vor sta la rand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.