INFO OFICIAL | Rapid – Chindia | Cum intri la meci

Arena Naţională ProSport

Clubul a postat o informare oficiala pe pagina de facebook FC Rapid 1923, oferind detalii complete in ceea ce priveste accesul la meciurile Rapidului din Liga 1 de pe Arena Nationala

Având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, pot asista din tribune la meciurile FC Rapid 1923, din Liga 1, de pe Arena Națională din București următoarele categorii de persoane:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ⓐ Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Ⓑ Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului;

Ⓒ Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; (INTRE TIMP FRF A MODIFICAT ACEASTA CONDITIE SI A MARIT PERIOADA DE LA 90 LA 180 DE ZILE)

Ⓓ Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului.

Deținătorii de abonamente și bilete la meciurile din Liga 1 ale FC Rapid 1923, de pe Arena Națională din București, care se încadrează în categoriile de mai sus trebuie să facă dovada imunizării de COVID-19.

Spectatorilor li se va permite accesul pe stadion daca pe langa punctele A, B, C si D se vor putea identifica si prin:

Card de identitate/Pasaport/Permis de conducere
Abonament/bilet

Regimul de intrare al copiilor pe stadion

Fiecare persoană care intră pe stadion trebuie să dețină un abonament/bilet valabil, cu loc atribuit, indiferent de vârstă. Copiii nu pot fi ținuți în brațe și trebuie să dețină propriul bilet.

CITEȘTE ȘI  Rapid - Gaz Metan 1-2. Joc fără orizont al vișiniilor

Din punct de vedere epidemiologic, se aplică legislația în vigoare:

Copiii până la 3 ani inclusiv nu trebuie testați anti-COVID 19 după controlul certificatului de naștere la intrarea în stadion;

Copiii între 3 ani și 16 ani inclusiv trebuie să se înscrie într-una dintre categoriile B, C sau D descrise mai sus și urmează procedurile aferente;

Copiii peste 16 ani trebuie să se înscrie într-una dintre categoriile A, B, C sau D descrise mai sus și urmează procedurile aferente.

PRECIZĂRI

Partenerii noștri de la Complet Medical vor pune la dispoziția suporterilor rapidiști, la Arena Nationala, trei corturi pentru realizarea testelor rapide.

Acestea vor fi deschise în ziua meciului de la ora 15:30, astfel că le recomandăm celor ce vor să se testeze să vină la stadion din timp.

Prețul unui test rapid este de 35 lei.

Este valabil orice vaccin anti-COVID 19 în urma căruia s-a eliberat un certificat medical.

Imunizarea prin trecerea prin boală se dovedește cu documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maximum 14 zile anterior) sau prin verificarea bazei de date Corona-forms și pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării.

Abonamentele le puteți achiziționa de pe www.fcrapid.ro/abonamente

9 Comments

 1. Ce imi place de cei ce cred ca avand vaccinul facut sunt in siguranta.Nu nu sunteti va fac astia sa credeti asta.Regula cu testul si vaccinul este o vrajeala de 2 lei si discriminare pentru ca multi nu inteleg ca o persoana vaccinata poate avea acest virus si il poate da mai departe iar la testul rapid poate si un om racit sa iasa pur si simplu pozitiv .Nu mai haliti minciunile astea ordinare acest virus nu are aceleasi simptome si se comporta diferit de la om la om .Eu am trecut prin Covid de 2 ori sunt diabetic si nu am avut probleme asa mari cum va fac astia sa credeti ,probleme au avut cei cu boli grave si cei care nu au crezut deloc si au stat pana in ultimul moment.Ceea ce se face acum cu testele de rahat si vaccinul nu sunt decat vrajeli pe bani multi si discriminare .In Romania asimptomaticii au fost mai mult decat dublul celor de care s-a stiut multi dintre voi poate a-ti trecut prin el si habar nu aveti nici acum .Nu mai haliti minciunile si manipularea in masa chiar nu vedeti ca nu mai exista nici o boala in afara de Covid de 2 ani ?

 2. Sa mergem cat mai multi la stadion! Am incercat – de mai multe ori – sa cumpar abonament de pe eventim.ro si-mi da eroare.
  Eroare
  Din pacate, biletele selectate nu au putut fi adaugate in cosul de cumparaturi. Va rugam, incercati din nou. Daca primiti acelasi mesaj, contactati serviciul de relatii cu clientii al Eventim: contact@eventim.ro
  Pot cumpara abonament/bilet si din alta parte?
  Multumesc!

 3. @ Olteanu Ion
  Ar fi timpul ca tu sa te trezesti din somnul prostiei, baiatule. Ce s-ar intampla daca si jucatorii ar gandi ca tine? Nu te vaccina daca asta e dorinta ta, dar atunci nu te zgarci sa-ti platesti un test rapid. Categoric ca vaccinul il facem pentru sanatate. Si e firesc ca la stadion sa nu poata intra oameni care ar putea fi infectati cu virusul asta nenorocit.

 4. de ce sa nu fie un sector din tribunele stadionului pentru cei care nu-s vaccinati si nici n-au test?ne ducem acolo pe raspunderea noastra,de ce exista ingradiri?

 5. Vaccinarea contra covid este alegerea fiacaruia. Infectarea cu covid nu poate fi o alegere. Ambele sunt gratis
  . Testarea este obligatorie si pe bani, daca vrei sa fii la meci, concert, teatru, etc. Astea sunt regulile. Ar fi cazul sa lasam scenariile astea deoparte, fratilor, ca o luam razna cu capul si o sa ajungem sa nu mai credem nici in propria imagine din oglinda.

 6. Pentru Olteanu Ion … citește băi baiatule comunicatul până la capăt !
  NU TE OBLIGĂ NIMENI SĂ FACI VACCINUL !!!
  POȚI FACE TESTUL ȘI INTRI FĂRĂ PROBLEME LA MECI, BINEÎNȚELES DACĂ TESTUL ESTE NEGATIV !

 7. @Olteanu Ion

  Sunt rapidist și vaccinat și voi merge la meciuri, așa că prin „boicotul” tău, echipa nu pierde nimic. Tu stai acasă și uită-te la TV 🙂

  În plus, nici nu ai citit știrea până la capăt (sau nu ai înțeles-o). Există și varianta testului rapid să vezi… Rapid 🙂

 8. Sunt Rapidist. Dar faptul că voi le faceți jocurile acestor împuțiți de la putere, vă fac părtași la această mârșăvie numită covid. Nu a să mai vin în viața mea pe stadion. Nu meritați. Sper ca tot mai mulți oameni să se trezească și să boicoteze toate aceste abuzuri. Treziți-vă Români. Pentru ce faceți acest vaccin, pentru sănătate sau pentru libertate?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.