Rapid

BREAKING NEWS | Rapid poate face un alt transfer! Tocmai a reziliat cu un club din Liga 1

Rapidul este una dintre echipele de Liga 1 care s-a mișcat cel mai bine pe piața transferurilor în această vară. Giuleștenii și-au asigurat serviciile unor fotbaliști importanți, precum Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore, Junior Morais, Alexandru Albu, Claudiu Belu – Iordache, Ljuban Crepulja și Nicolae Carnat, dar patronul clubului „alb-vișiniu” mai anunță și alte mutări. „„Mai vin 2-3 jucători, pe unii îi știți, au un anume CV, nu ca Săpunaru, dar buni”, spunea zilele trecute Victor Angelescu.

Romario Moise a jucat la Astra și Petrolul în sezonul trecut

Unul dintre acești fotbaliști ar putea fi Romario Moise, fotbalist care și-a reziliat contractul Astra Giurgiu și are șanse mari să ajungă sub comanda lui Mihai Iosif, la Rapid. După ce a promovat cu UTA în Liga 1 în vara anului trecut, mijlocașul central de 25 de ani a avut un an mai slab în culorile giurgiuvenilor și, din iarnă, la Petrolul. La Astra, Moise a bifat 516 de minute în 13 jocuri, iar în tricoul „lupior galbeni” 522 de minute în 8 meciuri oficiale. Totuși, fotbalistul originar chiar din Ploiești a înscris două goluri pentru prahoveni.

Valorează 300.000 euro și are 79 meciuri în Liga 1

Cotat la 300 de mii de euro pe Transfermarkt, Romario Moise a adunat 79 de meciuri și 6 reușite în Liga 1, toate în tricoul Astrei. Mijlocașul pe care Laszlo Balint a dorit să-l antreneze din nou la UTA până în iarnă ar fi al 11-lea jucător care a evoluat în ultimii 5 ani pentru UTA și apoi ajunge la Rapid, după Cătălin Hlistei, Amir Jorza, Alin Cârstocea, Radu Crișan, Paul Copaci, Alexandru Pop, Horațiu Moldovan, Octavian Ursu, Alexandru Ioniță I și Alexandru Albu.

Sursa: sportarad.ro

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Să rămînem în A în primul an aš fi multumit..
  Eu sunt din Rapidištii vechil ši am fost distrus acum 6 ani,credeam că o să mor ši nu mai apuc să merg pe Giulešti…
  M-am vaccinat special ptr.acest moment….
  Am 62ani ši n-am avut probleme cu toate că sunt bolnăvicios abia aštept să merg la meci am o groază de țoale de firmă din toată lumea toate pa Višiniu pe care n-am apucat să le port..
  Cred că Angelescu e mai mult decît mai speram
  O să fie bine…
  HAI RAPID…….

 2. sall microbistii!!…multii poate si aduc aminte de aceste cuv.Rapid hio hop ha ,azi vrem victoria!! .si heia, heia hei…..RAPID victorie,,,,HAI RAPID

 3. @1923,

  Ne place sau nu, suntem echipă „nou promovată”. Și chiar și așa, transferurile realizate sunt peste așteptări.

  Eu nu am o problema cu jucătorul ci cu postul pe care joacă.

  Moise e un jucător încă tabăr (24 de ani), foarte talentat, dar care încă nu a reușit „să explodeze”. O poate face la Rapid. Dacă Sumudică vrea să-i „resusciteze” cariera lui Alex Ioniță II, care trece printr-o perioadă mai grea decât Moise…

  Singura mea problema cu acest posibil transfer e că mijlocaș central ofensiv mai degrabă i-aș forța pe Rareș Ilie sau Pănoiu, jucători care pot crește enorm (și într-un an-doi ar putea fi vânduți pe bani mulți).

  O extrema stânga (unde e doar Hlistei) și un atacant (unde e doar Bălan) cred că ar fi priorități.

  Sa nu uitam ca „mijloc ofensiv” îl mai avem și pe Barbu (care mie îmi place foarte mult).

  Asta dacă Moise nu va juca… mijlocaș stânga (ceea ce nu cred, că în carieră a mai jucat extrema dreapta doar).

 4. e momentul sa se puna punct cu transferuri de dragul transferului. si trebuie sa incepem serios sa lucram cu ce avem acum. poate la iarna vom vedea cum stau lucrurile si de ce vom avea nevoie.

 5. Nici măcar în Liga 2 nu jucase Bădoi, venise cred că de la Turris la Bacău, iar Turris era parcă în L3. Așadar, da, așa e! Dacă nu ai culoar, nu contează valoarea!

 6. Marcator înseamnă peste 15, nu peste 8… Și nu 15 din 11 metri. Dar știm ce zici, noi așa ne-am învățat, cu oameni care nu știu fotbal și se dau drept fotbaliști cu salarii nesimțite…

 7. Moise e mediocru. Se vorbește prea mult de „experiența de liga 1”. E plin campionatul de nulități care au avut pur și simplu baftă să prindă un contract.
  Contează valoarea. Marele Valentin Bădoi a jucat în liga 2 până la 25 de ani dar ca valoare era în primii zece din liga 1.

 8. Eu cred că este un jucator bun în crestere si ambițios ,chiar dacă nu este un marcator excepțional sper să fie un pasator foarte bun

 9. Chiar dacă e liber de contract, Moise nu cred că e o variantă bună pentru Rapid. Nu cred că e un jucător cu marjă de creștere bună , cred că avem nevoie de jucători marcatori, cu peste 8 goluri pe sezon, dacă dorim să ne barem acolo sus .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.