Mesajul lui Bocciu | „Sa ridicam din nou steagurile sus pentru toti cei care ne privesc din Galeria din Ceruri”

Liviu Ungurean l-a dorit președinte pe Daniel Pancu

Liderul Galeriei Rapidului, Liviu Ungurean (Bocciu), a postat pe pagina sa personala de facebook un mesaj pe cat de razboinic, pe atat de emotionant:

Rapidiști, a sosit momentul să strângem din nou rândurile. Așa am făcut-o de atâtea ori de-a lungul istoriei noastre. Să nu uităm niciodată că am fost prima Galerie din fotbalul românesc. Noi am dat tonul. Mai târziu au apărut și alții, dar nu sunt și nici nu pot fi ca noi. Galeria Rapidului este unică!

Rapidiști, a sosit momentul să dăm timpul înapoi, după care să revenim în prezent. Să ne așezăm unul lângă celălalt, braț la braț, toți cei care respirăm vișiniu. Toate generațiile. Toate păturile sociale, toți cei care după naștere am rostit 5 litere: RAPID.

Rapidiști, a sosit momentul să ridicăm din nou steagurile și fularele iar stadionul să devină un ocean vișiniu. Și să strigăm cu toată forța noastră pentru băieții de pe teren și pentru cei care nu mai sunt, pentru Mincea, pentru Nenea, pentru Bebelușul și pentru toți ceilalți care ne privesc din Galeria din Cer.

Ahoe!

Pana la aceasta ora, conform clubului RAPID, s-au vandut

4814 – bilete

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

1840 – abonamente

45 – abonamente de sustinere

Casele de bilete vor fi deschise astăzi și mâine după următorul program:
Astăzi  12:00 – 20:00 (Bd. Basarabia)
Mâine  12:00 – 21:00 (Bd. Basarabia, Pierre de Coubertin)
Parking-urile pot fi achiziționate de pe www.fcrapid.ro/abonamente, acestea urmând a fi în zona D (vezi harta).
Centrele de testare Complet Medical – testare Covid19 vor fi în jurul stadionului începând cu ora 15:30 pentru a vă putea face testele antigen (rapide). Deoarece procedura de testare poate dura aproximativ 5 minute, vă recomandăm să vă testați din timp. O puteți face și la clinicile Complet Medical, ale căror adrese le puteți găsi aici: https://www.completmedical.ro/centre-testare.html. Prețul unui test este de 35 de lei, cu dovada biletului/abonamentului.

Accesul în stadion se va face începând cu ora 19:30.

Cei ce s-au abonat, dar nu au intrat în posesia cardurilor, au primit pe e-mail un bilet print@home pe care îl pot printa sau prezenta pe telefon la intrarea în stadion. Ne cerem scuze și vă promitem că veți primi cardurile săptămâna viitoare.

Pentru a intra în stadion, este obligatoriu să aveți la voi:

Masca
Buletin sau carte de identitate
Dovada vaccinului (făcut cu cel puțin 10 zile în urmă, la ora meciului), a testului RT-PCR (făcut cu cel mult 72 de ore până la ora meciului) sau a testului rapid (făcut cu cel mult 24 de ore până la ora meciului).
Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2, cu dovada.
Aici găsești bilete, abonamente, parking-uri și abonamente de susținere www.fcrapid.ro/abonamente
Vă așteptăm la spectacolul revenirii în prima ligă!
Mâine  21:30 @Arena Națională
CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Alexandru Ioniță II, prezentat oficial!

2 Comments

  1. Dacă și în ceruri se bagă manele, eu aș lua-o în partea cealaltă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.