Cum îl ajută Cristi Săpunaru pe Mihai Iosif: „Ne sfătuim, suntem rapidiști”

În minutul 74 al meciului Rapid – Chindia (scor 1-0), Cristi Săpunaru a fost surprins în timp ce îi explica lui Mihai Iosif ceva prin gesturi. La final, fundaşul de 37 de ani a explicat ce a vrut să transmită. Cristi Săpunaru a revenit în Liga 1 la echipa sa de suflet, Rapid. Fundaşul în vârstă de 37 de ani vrea să contribuie cu uriaşa sa experienţă şi pare că rolul său nu este doar de jucător. În minutul 74 al meciului cu Chindia, Cristi Săpunaru a fost surprins în timp ce explica prin gesturi ceva către banca tehnică a Rapidului. În primă fază a lăsat impresia că îi oferă un sfat lui Mihai Iosif despre aşezarea propriei echipe, dar Săpunar a explicat că a fost vorba despre altceva.

Gestul făcut de Săpunaru în timpul meciului cu Chindia

Chiar dacă s-a transferat în această vară la Rapid, Cristi Săpunaru a primit banderola de căpitan, un gest care n-a surprins pe nimeni. Fundaşul de 37 de ani este liderul echipei şi antrenorul din teren. În minutul 73 al meciului cu Chindia, Emil Săndoi a făcut două modificări: i-a scos pe Şerban şi pe Suciu şi i-a introdus pe Matis şi pe Corbu. Săpunaru a observat modificările tactice care au avut loc odată cu aceste schimbări şi i le-a transmis lui Mihai Iosif.

Cristi Săpunaru a explicat ce i-a arătat lui Mihai Iosif

Căpitanul Rapidului a fost surprins în timp ce îi explica lui Mihai Iosif că cei de la Chindia au trecut la sistemul 4-2-3-1. La finul meciului, Cristi Săpunaru şi-a explicat gestul surprins de camere:

”(Ai arătat 4-2-3-1) Schimbaseră (n.r. Chindia)… Când au făcut cele două schimbări, au schimbat sistemul în 4-2-3-1. Şi am comunicat antrenorului. (Se sfătuieşte cu tine?) Se sfătuieşte şi eu încerc să-l ajut, suntem rapidişti amândoi, îl cunosc de peste 15 ani şi mi-e o persoană dragă”.

Rapid s-a impus cu 1-0 în faţa Chindiei Târgovişte, în primul meci jucat de giuleşteni în Liga 1, după o pauză de șase ani. Unicul gol al partidei a fost înscris de Adrian Bălan, în minutul 57. La meci au asistat aproximativ 14.000 de suporteri, care au făcut o atmosferă tot mai rar întâlnită în fotbalul românesc.

O SA TE INTERESEZE SI:  Rapid a jucat un amical cu CS Mioveni

Pentru VIDEO, click aici

1 Comment

  1. o buna comunicare intre antrenor si un capitan cu mare experienta precum Sapunaru nu poate fi de cat benefica pt echipa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.