Victor Angelescu, euforic după Rapid – Chindia: „90 la sută vine un atacant din afară”

Victor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit la Digi Sport după meciul Rapid – Chindia 1-0. El a anunțat un transfer iminent care-i va face concurență lui Adi Bălan în atac.

„Am avut foarte multe emoții! Nu mă opresc la 37 de ani cu visele, dar acum mă bucur de această victorie. Efortul financiar este mai mare la Liga 1, ați văzut și ce transferuri am făcut, dar nu contează asta acum. M-a impresionat atmosfera din tribună, dar și jucătorii, având în vedere că majoritatea sunt noi. Suntem în negocieri cu un atacant din afara țării. 90 la sută va veni, dar mai sunt niște detalii de pus la punct. Adi Bălan nu e un atacant slab! Însă el este singurul din lot”, a declarat Victor Angelescu.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  CS Mioveni - Rapid 4-5. Vișiniii se califică la 11 metri, Bălan marchează!

5 Comments

  1. E urat cum s-au comportat cu Alex Ionita, care chiar daca a jucat slab, ramane o legenda in giulesti..urat din partea lui Nico sa il forteze sa rezilieze trimitandu-l la echipa a doua.

  2. cu putine emotii, daca luam in considerare ca echipa a jucat pt prima data in acest format, am reusit o victorie frumoasa dar si de mare moral.
    FORTZA RAPID!

  3. Hlistei a fost de nota 10,fantastic,a alergat pe tot terenul,a pasat și a centrat când de pe stanga,când de pe dreapta.Felicitări Hlistei !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.