BREAKING NEWS | Nu se poate așa ceva! Rapid riscă DEPUNCTAREA!

Adi Iencsi FC Rapid

Rapid este în pericol! Formația pregătită de Miță Iosif riscă depunctarea şi interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători dacă nu va achita în termen de cinci zile restanţele salariale către fostul antrenor Adrian Iencsi. Este o decizie a Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Gruparea giuleşteană a fost deja sancţionată şi cu 3.000 de lei penalitate sportivă. Aceeași instituție a dictat o sancţiune identică și a dispus executarea integrală a obligaţiilor salariale în termen de 5 zile şi în cazul restanţelor pe care Rapid le are faţă de fostul antrenor secund în mandatul lui Adrian Iencsi, Mihai Ianc.

Rapid se află în criză înainte de startul Ligii 1: ar putea fi depunctat!

„Conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, sancţionează debitorul FC Rapid 1923 SA cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată faţă de creditorul Iencsi Mihai Adrian. Acordă termen în data de 14.07.2021, dată la care debitorul FC Rapid 1923 SA trebuie să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Iencsi Mihai Adrian conform Hotărârii nr. 372/CL/16.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea”, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Adrian Iencsi a condus echipa timp de două luni și jumătate

Antrenorul Adrian Iencsi a condus formaţia FC Rapid între 10 august şi 27 octombrie 2020 în Liga a II-a.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Alexandru Ioniță II, prezentat oficial!

„Probabil că va veni o zi în care o să spun tot ce s-a întâmplat acolo. Sunt foarte mulți oameni care au lovit. Parcă au așteptat niște rezultate negative făcute de noi, de mine, cât am fost eu antrenor, au lovit foarte dur, ceea ce nu e corect. Noi am avut niște rezultate excepționale în primele patru etape. Am fost foarte surprins de ceea ce s-a întâmplat atunci. Parcă totul a fost așteptat. Ok, judeci un antrenor după o anumită perioadă, după rezultate în linie, demiți antrenorul, înțeleg acest lucru. În cazul meu, e josnic. De aia sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, dar nu le spun, pentru că echipa asta are nevoie de liniște”, a declarat Adrian Iencsi, la ProSport Live, la câteva săptămâni după demitere.

Sursa: prosport.ro

7 Comments

 1. De ce nu ia rapidul unul din cei 2 fundasi ce o terminat contractul de la cfr,
  e mare nevoie

 2. Il inteleg pe Iencsi dar schimbarea lui a fost oportuna (dar trebuia facuta barbateste)…trebuia facut ceva,la fel ca in cazul lui Grigore…nimeni nu spune ca Iosif e mare antrenor dar merita sa antreneze Rapidul macar acum.garanteaza cineva ca Sumudica lua campionatul?daca-si lua 2-3 batai in start nu stiam cum sa scapam de el si mai stricam un rapidist.va rog rabdare si incredere.Hai Rapid!

 3. Dacă Hagi avea patron la Viitorul, ar fi fost dat afară de vreo 4-5 ori înainte de a câștiga campionatul.

 4. Bilanțul lui Iencsi în Liga 2: 4-1-2
  Bilanțul Rapidului în sezonul regulat după Iencsi: 6-2-4
  Bilanțul total al Rapidului in Liga 2: 15-4-10 !!
  Cum se vede, după demiterea fostei „legende” Iencsi, cifrele Rapidului s-au… înrăutățit, iar promovarea a fost de fapt rezultatul submediocrității adversarilor.
  Înțeleg adorația spărgătorilor de semințe față de Miță, dar cât o să dureze oare? Până în etapa a patra? 😄

 5. Dacă Iencsi este cu adevărat rapidist, să-și analizeze rezultatele,după care să ceară echivalentul performanței obținute.

 6. Asa se intampla cand iti fac contractele unii care sunt prieteni cu facebook-ul si cu cartea mai putin.Victore,fa tata contactele la toata lumea in functie de performanta…salarii modice si prime consistente la victorii care sa compenseze…asa nu mai ai probleme ca vin sa doarma si nici nu au ce sa ceara cand ii demiti

 7. Oare cate prostii trebuie sa se mai faca pentru a se impune o echipa adevarata de management al activitatii clubului si ma refer aici la oamenii de la birouri care nu se vad, cum spunea Victor Angelescu. Ai renuntat la serviciile unora, da-le tata drepturile si gata, nu stai sa astepti, ce, ca poate nu-si mai vor banii? Incompetenta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.