Unde dai și unde crapă! Alexandru Albu l-a refuzat pe Becali pentru Rapid

Alexandru Albu

Alexandru Albu, fundașul care a fost dorit de fcsb în această vară, a ajuns până la urmă la Rapid. Fotbalistul a fost dorit de Becali și vara trecută! Albu își dorea să ajungă la fcsb, însă Gigi Becali n-a dorit să plătească în schimbul acestuia 150.000 de euro, atât cât solicita Concordia Chiajna, clubul de care aparține jucătorul. Totuși, el n-a renunțat definitiv la ideea de a juca pentru una dintre cele mai iubite echipe ale României. „Nu mai contează acum ce a fost, important este să joc bine cu UTA, să ne îndeplinim obiectivele și, poate, să dea nea Gigi un milion de euro pe mine la anul”. Ei bine, Becali l-a vrut și acum, dar tot nu l-a luat. Pentru că Albu a ales Rapidul!

Alexandru Albu a vrut să se facă bucătar!

Fundașul, care nu a avut parte de performanțe sau realizări notabile până la 26 ani a fost chiar la un pas de a se retrage din sportul rege, pe când avea 22 de ani! ”În 2016, am vrut să mă las de fotbal, când am văzut că nu primesc nicio șansă la Chiajna. Dacă m-aș fi lăsat atunci probabil că m-aș fi făcut bucătar, pentru că am diplomă în acest domeniu, a spus Albu, pentru Pro Sport. Sperăm ca transferul său la Rapid să fie de bun augur!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Interviu cu Alex Albu după debutul la echipa națională

4 Comments

  1. Sunt curios daca va fi folosit fundas central sau inchizator langa Bogdan Barbu…
    A plecat Amir, Rares Lazar din ce se intelege va pleca si el, mai ramane Raul Costin probabil ca rezerva iar in acest caz, ne trebuie sigur un fundas central bun, Nastos si Ignat probabil vor fi rezerve

  2. Atât a dat Rapid 250 de mii de euro din care avans 50 mii și la anul urmând să achite restul de 200 de mii de euro, așa scriu ziarele.Mult succes îi dorim .

  3. Doua transferuri bune, urmează sa și confirme. Mai trebuiesc jucători în toate compartimentele. De asemenea foarte importanta este atragerea de sponsori cu dare de mana în vederea obținerii unui buget rezonabil pentru liga 1. Ar fi perfect ca factorii decizionali sa gândească o strategie viabila pentru acest sezon. Fortza rapid! Dumnezeu sa fie cu noi.

  4. Interesant. Citisem că era împrumutat la UTA care nu l-a păstrat fiindcă Concordia a cerut 600.000 pe el! Cu cât l-a luat Rapidul??

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.