SONDAJ | Care e starea ta de spirit?

Te invitam sa votezi intr-un sondaj marca 1923.ro! Rapidul e pana la urma, mai mult decat o echipa de fotbal. E o stare de spirit. Asadar, prin acest articol ne dorim sa vedem care este starea de spirit a suporterilor inainte de startul campionatului.

Voteaza in sondajul 1923.ro

Ce va face FC RAPID 1923 in Liga 1 2021-2022?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

4 Comments

  1. Trebuie sa fim realisti. La forta financiara a clubului in acest moment, obiectivul realizabil pentru campionatul urmator este mentinerea in prima liga. Orice orice pozitie mai sus de locul 12 va fi un bonus. Insa nimic nu ne impiedica sa visam la play-off. Dar cu lotul subtirel pe care-l avem lucrul acesta e greu de realizat.

  2. Aș vrea să pierdem toate meciurile cu FCSB și Dinamo dar să rămânem în Liga 1.

  3. La cum stau lucrurile acum, nu prevad un sezon reusit pentru Rapid. Dupa finalul chinuit din Liga a 2-a, echipa s-a despartit de multi jucatori, lasand suporterii in ceata. Nu stiu cat de profesionista este conducerea clubului, dar, fiind Romania, n-ar surprinde pe nimeni lipsurile in materie de management. Imi imaginez ca in momentul de fata, telefoanele celor de la Rapid sunt inundate de cunostinte si impresari care vin cu tot felul de oferte si propuneri.
    Daca as putea schimba un lucru la Rapid, as vrea ca managementul sa nu ia in considerare relatia lor cu impresarii atunci cand fac trasferuri pentru echipa, pentru ca istoric vorbind, Rapid este cea mai pacalita echipa in materie de transferuri.
    Momentan n-am sperante pentru formarea unei echipe de perspectiva, dar ma bucur ca in sezonul urmator al ligii 1, mi se va implinii o dorinta din copilarie… sa pot juca cu echipa mea de suflet in FIFA. Astept acest moment din 2000!

    Forza Rapid!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.