Istorie

POVESTE | Cum a fost pus Ionel Ganea antrenor în locul lui Florin Motroc

Florin Motroc a jucat trei ani la Rapid, iar echipa i-a rămas în suflet. Acesta a revenit ca antrenor la echipa secundă a giuleştenilor, puţin înainte de a se îmbarca într-o carieră în ţările arabe. Însă, pentru formaţia iubită, Motroc a dezvăluit că ar fi renunţat la bani ca sa poată reveni în Giuleşti. Dar Rapidul nu l-a dorit. Antrenorul trecut prin Kuweit, Arabia Saudită sau Bahrain a dezvăluit că, deşi avea un acord pe masă cu conducerea, aceasta a ales să pună pe altcineva în funcţie, cât Motroc era plecat din ţară.

Ce a declarat Florin Motroc despre acel episod

”Au fost variante, dar când au fost, nu s-au potrivit. A fost odată ca niciodată. Când a venit acel personaj din Moldova, Moraru, vorbisem cu el şi ne-am înţeles pentru 3.000 dolari, o sumă modică. Aveam 10.000, să dau din casă, în Iordania, aveam contractul în mână şi am spus că nu semnez până luni. Noi ne-am întâlnit joi. Am plecat în Bahrain cu contractul pe masa şi am zis că aştept Rapidul.”

Vin pe 3.000 la Rapid, renunţ la bani şi duminică am primit un mesaj că a fost pus Ganea. Au fost momente în care m-a ros foarte foarte tare. Dar uşor, uşor din păcate…. Speranţa moare ultima, dar e din ce în ce mai mică. Nu se mai vede luminiţa, eu tot sper, sunt tânăr, mai am timp”, a declarat Florin Motroc pentru Telekom Sport.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.