Daniel PancuRapid

Daniel Pancu îl laudă pe Mihai Iosif: „Surpriză, dar cel mai mare merit îl are el!”

Rapid a reuşit să obţină promovarea pe prima şcenă a fotbalului românesc. Daniel Pancu a fost antrenor la Rapid în urmă cu două sezoane, dar a fost dat afară în urma unor rezultate mai slabe. El a comentat promovarea echipei şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Iosif, antrenorul care a condus clubul către Liga 1.

Ce a declarat Daniel Pancu despre Mihai Iosif

”A fost surpriză, pentru că la un moment dat părea compromisă total. Ulterior, ce s-a întâmplat, e meritată. Şi-au câştigat jocurile la început, nu mai contează cum. Au fost şi respectaţi din partea arbitrilor. Faţă de ce s-a întâmplat cu mine anul trecut a fost o diferenţă mare. Pentru mine sunt nişte eroi, pentru că eu nu creadeam să fie în primele două. Şansele erau foarte mici.”

Da, o surpriză mare Mihai Iosif, imensă. Eu am colaborat puţin cu el. Surpriză, dar cel mai mare merit el îl are, pentru că a ştiut ce să facă cu aceşti băieţi, a ştiut să îi facă să dea totul pentru victorie. Rapid a procedat bine păstrându-l, merită să i se ofere această şansă, pentru că nimeni nu mai credea în promovare”, a spus Pancu, în exclusivitate, pentru Telekomsport.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. asa Pancone, respect. sangele visiniu nu se transforma in apa…cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, iti va veni si tie randul, ca doar nimic nu-i batut in cuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.