Mihai Iosif liniștește suporterii și anunță când se fac primele transferuri

Mihai Iosif Victor Angelescu copii

Mihai Iosif aduce vești bune! Rapidiştii au fost în vizită la Şcoala Generală din Mironeşti, Judeţul Giurgiu, unde au făcut cadouri elevilor de acolo cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Patronul, antrenorul şi patru jucători ai echipei au fost aşteptaţi de copii, iar la final giuleştenii au vorbit şi despre planurile echipei acum, după promovarea în Liga 1. Printre altele, Victor Angelescu a spus că din informaţiile sale Stadionul Rapid-Giuleşti va fi gata undeva în lunile septembie-octombrie.

Angelescu îi asigură pe fanii Rapidului că se vor face achiziţii

Frumos să sărbătoreşti Ziua Copilului cu copii. Ne bucurăm că le-am adus un zâmbet pe buze. Ne pare rău că a plouat şi nu am putut juca fotbal cu ei. Ţin să le urez la mulţi ani tuturor copiilor din România şi în special copiilor rapidişti, a spus patronul echipei, Victor Angelescu, cel care a fost însoţit la Mironeşti de antrenorul Iosif şi de jucătorii Sefer, Florică, Leasă şi Finica.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

  • 3,5-4 milioane de euro va fi bugetul Rapidului în sezonul 2021-2022

Întrebat dacă e stresat că trebuie să întărească lotul, patronul Rapidului a spus că nu suntem stresaţi. Ştim că trebuie să o facem, o să o facem şi cred că e o problemă frumoasă să fii la Liga 1 şi să fii stresat că trebuie să transferi jucători. N-am făcut nicio achiziţie, dar nu ştiu câte echipe au făcut până acum. Să stea liniştiţi toţi suporterii rapidişti că ştim că trebuie să aducem jucători noi. Trebuie să alegem corect şi deştept ce să aducem. Suntem în negocieri cu jucători foarte buni şi sper ca să iasă cu unii dintre ei. Până e gata Giuleştiul spre să jucăm în Bucureşti, pe Arena Naţională sau, dacă Doamne Ajută, va fi gata, pe Arcul de Triumf. Sau pe un teren cât mai apropiat, ca Voluntari, Giurgiu„, a mai spus Angelescu.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif și dorința veche de cinci ani: "Să iau campionatul cu Rapid!"

Mihai Iosif e liniştit că vor veni jucători care să întărească lotul

O bucurie să fim în preajma copiilor. Cum am spus, e cea mai frumoasă perioadă a vieţii. Vreau să le urez tuturor copiilor din lume la mulţi ani, în special copiilor din România. Să se bucure de această vârstă să fie veseli şi mereu cu zâmbetul pe buze, să fie mereu puri. Când eşti în preajma lor îţi aduci aminte de copilărie, când eşti lipsit de griji.”

„Ne bucurăm că după şase ani suntem iar în Liga 1. Mai avem vacanţă 12 zile, încercăm să conturăm lotul. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. … Cu siguranţă, săptămâna aceasta vom anunţa primele transferuri. Jucători importanţi, da, care să facă faţă cu brio în Liga 1. În funcţie de bugetul avut vom alege. Acest lot a făcut miracole, nişte lucruri fantastice. Ce au făcut jucătorii a fost ceva deosebit pentru suflarea rapidistă, a declarat Mihai Iosif, antrenorul Rapidului.

Sursa: digisport.ro

2 Comments

  1. Păi cred că după alungarea de la Coresi de către PNL-USR mutarea la Mironești ar fi soluția de supraviețuire a școlii Rapidului 😄

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.