DiverseDumitru Dragomir

Ionel Ganea vorbeşte des cu George Copos. Cum s-a schimbat omul de afaceri

ProSport scrie despre o prietenie care s-a păstrat peste decenii. Ionel Ganea (45 de ani) a vorbit despre transformarea lui George Copos, fostul patron al Rapidului. Cel care, odată ieşit din puşcărie, şi-a refăcut viaţa şi nu mai vrea să audă de fotbal. Copos e patronul care a plătit 500.000 de euro îîn 1999 pentru a-l aduce pe Ganea la Rapid, iar relaţiile dintre cei doi au rămas, de atunci, foarte bune, mai aminteşte ProSport.

Ionel Ganea ţine legătura cu cel care a dat jumătate de milion pe el

Acum, când fostul patron din Giuleşti a dispărut din lumina reflectoarelor, Ganea, care are, în continuare, o relaţie foarte bună cu omul de afaceri, a vorbit despre modul în care-şi ocupă timpul omul condamnat în „Dosarul Transferurilor”: „Păi… nu aţi văzut? George Copos are copil mic acum, trebuie să aibă grijă de copilaş. Dacă are un copil mic, nu e cazul să se mai implice în fotbal. Vorbesc cu dânsul mai tot timpul, acum e foarte bine. Nu se mai interesează de fotbal, doar mai citeşte, atât. Ştiţi că fiecare avem defecte. Şi important e să iubeşti un om şi cu defectele lui. Sau să-l simpatizezi şi cu defectele lui”, a spus Ganea, pentru Telekom Sport, citat de ProSport.

ProSport aminteşte de dezvăluirea lui Dumitru Dragomir

Anunţul a fost făcut prima dată de Dumitru Dragomir. „Copos şi-a revenit foarte greu. A fost distrus. Acum e foarte tare, e verde, are şi o fetiţă, a doua, merge mereu cu ea în parc. S-a recăsatorit, are o familie… Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deştept, omul dracu… Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el”a declarat, la Digi Sport, Dumitru Dragomir, cel care a lăsat de înţeles că Daria Maria, fetiţa Elenei Stoica, ar fi, de fapt, tot a lui George Copos. Totuşi, nu există un anunţ oficial în această privinţă, scrie ProSport.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.