George Copos și noua sa viață dezvăluită de Mitică Dragomir

ProSport George Copos
George Copos ProSport

ProSport scrie despre noua viață a lui George Copos. Ajuns la 65 de ani, George Copos preferă să stea departe de fotbal, dar viaţa i s-a transformat total. Recent, fostul patron din Giuleşti s-a recăsătorit, iar Dumitru Dragomir anunţă că în drumul său au apărut doar veşti bune. Căsătorit timp de 37 de ani cu Cristina Copos, alături de care are o fată, Alexandra, în vârstă de 32 de ani, omul a cărui avere se ridică la peste 200 de milioane de dolari era bănuit de mai mult timp că ar avea o relaţie ascunsă cu Elena Stoica. Fostă secretară la una dintre firmele sale. În această vară, însă, lucrurile s-au limpezit. Asta pentru că George Copos s-a însurat cu femeia mult mai tânără decât el, iar viaţa sa s-a transformat.

Dumitru Dragomir este cel care l-a dat de gol pe Copos

„Copos şi-a revenit foarte greu. A fost distrus. Acum e foarte tare, e verde, are şi o fetiţă, a doua, merge mereu cu ea în parc. S-a recăsatorit, are o familie… Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deştept, omul dracu’… Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el”, a declarat, la Digi Sport, Dumitru Dragomir. Cel care a lăsat de înţeles că Daria Maria, fetiţa Elenei Stoica, ar fi, de fapt, tot a lui George Copos. Totuşi, nu există un anunţ oficial în această privinţă, scrie ProSport.

ProSport scrie că George Copos are o avere de 200 milioane euro

În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”. Însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. Averea familiei e socotită la 200 de milioane de dolari, reprezentând magazinele Ana Pan, proiecte imobiliare şi șapte hoteluri în Bucureşti, Eforie şi Poiana Braşov, scrie ProSport. George Copos a condus Rapidul între 1993 și 2013!

LĂSAȚI UN MESAJ