Daniel Pancu povestește cu nostalgie și regret: „Îmi doream și eu să fiu blond”

N-o să uit niciodată! Daniel Pancu, România
Fostul atacant al Rapidului, Daniel Pancu, nu a jucat la niciun turneu final și după 23 de ani povesteşte de ce nu a fost convocat la CM 1998. La acel moment, Pancu avea doar 21 de ani dar era deja un vârf care se impusese în Liga 1. La Mondialul din Franța, ”tricolorii” au câștigat grupa cu Anglia, Columbia și Tunisia, dar au fost eliminați în sferturi de Croația.

De ce nu a fost convocat Daniel Pancu la CM 1998

Deși își câștigase locul la Rapid și era unul dintre jucătorii preferați ai antrenorului Mircea Lucescu, acesta a fost cel care i-a ”răpit” visul de a juca la CM 1998, spunându-i selecționerului Anghel Iordănescu să nu-l convoace.

”Îmi doream și eu să fiu blond. Am acasă pașaportul cu ‘Coupe du Monde ’98’. De la Rapid, din trei jucători, eu, Dulca și Marinescu, a făcut nea Mircea cum a făcut și a spus ‘Pancu e încă tânăr, are timp să joace la turnee finale’, dar n-am mai jucat la niciun turneu final. Nea Mircea propunea jucătorii de la Rapid și se consulta cu nea Puiu și i-a spus acestuia: ‘Pancu e tânăr, are timp, lasă-l, că mai sunt turnee finale. Ne mai calificăm. Are timp să joace la Mondiale, Europene cât vrea el’”, a declarat Pancu la emisiunea Super Avancronica de la Digi Sport, citat de fanatik.ro.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Mărturie senzațională a unui rapidist: "Am semnat la prânz, am intrat la pauză"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.