Mircea Rednic a dezvăluit de ce nu va mai antrena niciodată la Rapid

Rednic Dinamo

Despre Rapid, Mircea Rednic spune că se bucură pentru revenirea echipei în Liga 1, dar declară că nu ar mai putea să antreneze în Giuleşti, deoarece nu ar fi corect faţă de suporterii săi.

,,N-aș mai putea să antrenez pe Rapid. N-ar fi corect față de suporterii mei, când eram mai tânăr, mai mergea, dar acum, nu. Asta nu înseamnă că decizia pe care a luat-o Mircea Lucescu e… – n.r. să antreneze pe Dinamo Kiev după Șahtior -, dar eu n-aș mai putea, nu în România, n-aș mai putea. Să mă întorc iară la Rapid sau să antrenez eu vreodată steaua?”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Mircea Rednic se uită la EURO pentru fostul său colaborator belgian

„Am spus, clar, și cu Rapidul, la fel. Chiar mă bucur că au reușit să promoveze, e o echipă iubită, de tradiție, au și stadion. Uite, vezi? Și cu campionatul ăsta european, eu sincer îți spun, mă uit așa că mai e Belgia și am un fost colaborator care e în staff-ul lor, dar în rest, te uiți așa, doar pentru fotbal. Echipa României nu participă, și ce e mai dureros și trist e că aveai șansa să joci la tine acasă.”, a mai declarat Mircea Rednic, pentru sursa menţionată, citată de realitateasportiva.net.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit înainte de CS Mioveni - Rapid din Cupa României

2 Comments

  1. Ar mai veni el, dar incepe iarasi circul. Acelasi circ, care a fost si cu Dani Coman si s-a incheiat cu gonirea lui Copos. Rezultatul se cunoaste bine, dar cui i-a pasat ca s-a facut un rau imens Rapidului?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.