BREAKING NEWS | Rapid s-ar putea muta pe Național Arena!

FCRB Rapid euro
Fotbal Club Rapid, buget imens in euro

Noul stadion din Giuleşti este aproape finalizat, în condiţiile în care Rapid Bucureşti a promovat după şase ani în Liga 1. Cu toate acestea, arena nu va putea fi inaugurată decât în toamnă, deoarece sunt necesare mai multe avize de funcţionare din partea autorităţilor. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, patronul Rapidului, Victor Angelescu, a anunţat intenţia de a închiria Arena Naţională pentru primele meciuri considerate pe teren propriu în sezonul 2021-2022.

Noul Giulești nu e încă gata

Rapid nu va putea juca primele meciuri de pe teren propriu în următorul sezon pe noul stadion din Giuleşti. Arena este aproape finalizată, dar nu va putea deveni operaţională până la 17 iulie, când este programată prima etapă din Liga 1, ediţia 2021-2022. Construcţia noului stadion Giuleşti a început la 26 februarie 2019, odată cu demolarea vechii arene. Finalizarea lucrărilor a fost amânată în mai multe rânduri, ultima estimare fiind luna iunie. Stadionul are o capacitate de 14.000 de locuri şi a costat aproximativ 34 de milioane de euro.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Rapid a jucat în trei locuri în sezonul 2020-2021

În ediţia 2020-2021 a Ligii a 2-a, FC Rapid a disputat meciurile de pe teren propriu pe trei stadioane: Regie, Buftea şi Mogoşoaia.

Ce a declarat Angelescu despre terenul gazdă eligibil pentru Rapid

„Sigur vom juca în sezonul acesta pe Giuleşti. Dar probabil că primele meciuri nu le vom juca pe Giuleşti. Vrem să fie în Bucureşti, dar contează foarte mult şi cu cine vom juca în primele meciuri. Dacă este un meci mai important, vrem să mergem pe Arena Naţională. Mi se pare normal, am revenit în Liga 1. Sper să se rezolve problemele de la Arcul de Triumf, se poate juca şi acolo. Dacă nu, mai sunt variante… Voluntari, e aproape”, a spus Victor Angelescu, în cadrul emisiunii ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+.

CITEȘTE ȘI  Marius Sumudica a vorbit despre duelurile pe care le va avea cu Rapid

 

3 COMENTARII

  1. Sasha poti oricând sa te “transferi” la alta echipa nu te obliga nimeni sa fi fan al rapidului daca te nemulțumesc atât de multe lucruri. In loc sa fi bucuros ca sezonul trecut băieții au făcut cat de bine au putut si au revenit in primul eșalon tu ești deranjat de toate …. trist si cred ca Rapid nu are nevoie de așa fani .

  2. Stadion nu, jucători nu, antrenor… mă rog… atunci de ce am mai intrat în Liga 1?

LĂSAȚI UN MESAJ