Angelescu i-a răspuns lui Șumudică: „Mi se pare lipsă de respect”

Marius Şumudică ProSport

Marius Șumudică este noul antrenor al campioanei CFR Cluj, în condiţiile în care a fost ofertat şi de vicecampioana fcsb. Șumudică s-a declarat deranjat de faptul că n-a fost căutat şi de conducerea Rapidului, echipă nou promovată în Liga 1. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, patronul Rapidului, Victor Angelescu, l-a criticat pe Şumudică pentru afirmaţiile făcute, în contextul în care ‘alb-vişiniii’ îl confirmaseră pe Mihai Iosif în funcţia de antrenor.

Ce a declarat Victor Angelescu despre Marius Șumudică

„Îl felicit că s-a dus la CFR, sper să aibă rezultate acolo. Până la urmă, CFR Cluj tot echipa CFR-ului e, au aceleaşi culori, sunt aproape de noi, ca să zic aşa. Legat de ce a spus Marius Şumudică despre Rapid, cred că a fost mai mult o declaraţie pentru fani… că aştepta un telefon de la noi… să nu fie supăraţi fanii dacă el s-ar fi dus la CFR sau la altă echipă.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Mihai Iosif nu putea fi schimbat!

„Sincer, pentru celălalt antrenor, Mihai Iosif, mi se pare lipsă de respect să nu-l iei în considerare. Nu înţeleg ce se aştepta! Voia să-i dăm un telefon, să-l întrebăm dacă vrea să fie antrenor? Nu puteam să facem asta, nu pentru că Marius Şumudică n-ar fi un antrenor bun. Cred că e între primii trei-patru antrenori români, la momentul de faţă. Doar că am luat o decizie să mergem să mâna antrenorului care ne-a promovat, am declarat asta. Poate că lumea a crezut că e o glumă!”

„Nici pe Răzvan Lucescu nu l-am sunat să-l întrebăm!”

„Chiar dacă Marius Şumudică e un mare rapidist, un antrenor cu rezultate fantastice, noi nu voiam să schimbăm antrenorul. N-am căutat antrenor! Dacă postul de antrenor ar fi fost liber şi nu l-am fi sunat pe Marius Şumudică, înţelegeam că era supărat că nu l-am căutat. Dar n-a fost cazul, nu am căutat antrenor. O să începem Liga 1 cu Mihai Iosif. Nici pe Răzvan Lucescu nu l-am sunat să-l întrebăm. În niciun caz, noi nu putem să plătim ce plăteşte CFR, suntem la început, am revenit din ligile inferioare.”

„E clar că nu puteam să-i oferim lui Şumudică ce i-a oferit CFR. Sunt convins că Marius Șumudică ar fi venit pentru mai puţini bani la Rapid, nu cred că banii ar fi contat la el. Nu l-am sunat nu din cauză că ne-am gândit că o să ne refuze. E clar că nu puteam să-i dăm 20.000 (de euro) salariu lunar, ca la CFR”, a spus Victor Angelescu, invitat la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+.

CITEȘTE ȘI  Angelescu a vorbit despre inlocuirea lui Mihai Iosif

3 Comments

  1. eu nu stiu de ce se mai dezbate tema asta. a fost clar de la inceput care erau preferintele si mai ales dorintele lui Shumi. o echipa care sa se bata la titluri si cu potential financiar puternic de care sa profite si domnia sa mai ales bani, bani multi, ceea ce nu e inca cazul la rapid.

  2. Un raspuns elegant si pe masura. Sper sa aiba traista cu cele cinci kilograme de lamai la el, sa nu-i cada greu!

  3. Șumi a decăzut rău! 20.000 pe lună la Cluj? Nici jumătate din contractul lui Superdan.
    Nu pricep de ce n-a rămas la Gaziantep.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.