S-a terminat sezonul pentru Rapid! Handbalistele au terminat pe locul 6

CS Rapid

Suporterii rapidiști le-au făcut o supriză fetelor din echipa de handbal a clubului din Giulești și au aprins torțe în centrul Bucureștiului. Rapid a încheiat sezonul pe locul 6 în Liga Florilor, ceea ce reprezintă un obiectiv îndeplinit pentru fetele din Giulești, care în stagiunea precedentă au încheiat pe locul 11. După această clasare, echipa giuleșteană va solicita wild-card pentru participarea în EHF

Galeria Rapidului a sărbătorit performanța echipei feminine de handbal

CSM București este din nou campioană la handbal feminin, în timp ce vicecampioană este Minaur Baia Mare, iar podiumul este ocupat de către SCM Râmnicu Vâlcea. Pe locurile 4 și 5 s-au clasat Gloria Buzău, respectiv Măgura Cisnădie. Fetele de la Rapid au mers la un restaurant din centrul Bucureștiului să sărbătorească finalul de sezon în Liga Florilor și s-au trezit cu o mare surpriză. Suporterii Rapidului au aprins torțe de jur împrejurul râului Dâmbovița, în fața Bibliotecii Naționale și pe Splaiul Unirii.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Sărbătorim finalul de sezon împreună cu cea mai frumoasă galerie din lume. Mulțumim fetelor pentru tot efortul depus, mulțumim staff-ului tehnic pentru profesionalism, mulțumim tuturor celor implicați în viața echipei! Împreună suntem de neoprit!”, se arată pe pagina de Facebook a secției de handbal din cadrul clubului Rapid București.

Sursa: prosport.ro

CITEȘTE ȘI  Azi joacã Rapidul! Ce meciuri putem vedea la tv în weekend din baschetul românesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.