DiverseGigi Becali

Angelescu e de partea lui Becali: „Moral, steaua e fcsb!”

Victor Angelescu consideră că cele două entități ar trebui să facă pace. CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar are nevoie de un investitor important pentru a se putea desprinde de MApN şi pentru a avea drept de promovare în Liga 1.

„Una e Armata şi altceva e cu Gigi Becali, un investitor privat. Deşi sunt orgolii foarte mari, eu le-aş sugera să se împace. Eu cred că moral, nu legal, Steaua adevărată e FCSB, deşi sunt rapidist. O spun, moral aşa este. Ce s-a întâmplat la acea tranzacţie, s-a dovedit probabil în instanţă că Steaua este cea a Armatei. Dar moral aşa ar trebui. Sunt şanse foarte mici să se împace, pentru că ştim cu toţii de când se ceartă. Dar ideal pentru fotbalul românesc ar fi fost să existe o singură Steaua şi să fie în Liga 1.”

„Eu sunt rapidist, iar cei de la Steaua sunt aproape duşmanii noştri de moarte. Dar mă bucur pentru ei că au ajuns în Liga 2. Mă bucur pentru fotbalul românesc, nu neapărat pentru Steaua. Încet, încet, echipele de tradiţie revin în Liga 1, Liga 2. Va fi iar o Liga 2 interesantă. Sper ca Steaua să-şi rezolve problemele legale, să găsească un investitor şi să fie o forţă. Au un stadion foarte frumos, nou, la fel ca noi, o galerie foarte frumoasă.”

„Ştie toată lumea ce înseamnă Steaua şi Rapid. Îi aşteptăm în Liga 1! Părerea mea este că le va fi foarte uşor să-şi găsească un patron. Sunt convins că cineva foarte potent financiar va veni în viitorul apropiat la Steaua. Cele mai importante lucruri la orice club sunt stadionul şi baza de fani. Au un stadion foarte frumos, au o bază de fani mare şi asta sunt principalele condiţii pentru ca un investitor să vină, să facă performanţă. Echipele de tradiţie sunt cele mai importante, cineva cu foarte mulţi bani va investi la Steaua, sunt convins”, a spus Victor Angelescu, în cadrul emisiunii ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. D-l Angelescu a exprimat parerea lui. N-a dat cu parul. Cred ca fiecare iubitor de fotbal din Ro are o parere despre fcsb , sau csa, asa cum are despre Fc Rapid sau AFC. Acum ce sa facem, sa nu mai vorbim, ca altceva nu facem?

  2. nu sunt de acord cu acei care-l critica pe Angelescu. libertatea de exprimare trebuie respectata. nu vad cu ce ne afecteaza parerea lui despre steaua sau fcsb. pt noi, rapidistii, e tot una, ele raman ceausei sau oite.

  3. Daca taceai filozof ramaneai!!😅😅
    Ce treba avem noi Rapid cu „aurolacii astia…

  4. Angelescu ăsta e de o mediocritate incredibilă! Face bani, e bogat, dar la mai mult capul nu-l duce.
    Ce se bagă el în ciorba cu Steaua? Cine i-a cerut lui să se ocupe de „binele fotbalului românesc”? Și cum adică „moral” FCSB e Steaua? Măcar are idee de ce înseamnă aia moralitate?
    Un om și un patron serios ar fi răspuns scurt „Nu mă privește chestiunea asta. Treaba mea e Rapidul”. Dar nu, el crede că treaba lui e să toarne fraze goale și principiale ca un secretar de UTC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.