Sumudica i-a oferit raspunsul final lui Gigi Becali

Șumudică
Marius Șumudică. Foto: ProSport

Raspunsul lui Sumudica la oferta lui Gigi Becali de a prelua echipa FC FCSB Bucuresti este unul negativ.

Marius Sumudica spune ca decizia a fost una sentimentala, chiar daca oferta lui Gigi Becali l-a pus serios pe ganduri.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Nea Mircea (Lucescu – n.r.) e un profesionist. Mi-a zis ca pentru performanta… s-a gandit si la trecutul meu rapidist, era 50 – 50.

Sunt linistit, am decis sa nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber in continuare. Episodul FCSB a luat sfarsit, nu exista nicio varianta sa faca aceasta miscare.

Am avut o discutie. Intr-un final am decis sa nu colaboram si va fi cel mai bine atat pentru Gigi Becali, cat si pentru Marius Sumudica.

Nu am putut sa fac pasul sufleteste” , a declarat Marius Sumudica la Digi Sport.

6 COMENTARII

 1. Felicitari Sumi! Nu m-as fi suparat pe tine ca te-ai fi dus la o rivala a Rapidului daca patronul acesteia ar fi fost un om normal. Insa Gigi e un primitiv bogat care nu are nevoie de antrenor ci de un argat. Chiar daca plateste salarii mari jucatorilor si antrenorilor, el considera ca banii dati sunt mai mult un fel de pomana pe care o face din ”milostenie crestineasca”, nu o plata cuvenita fiecaruia pentru munca prestata conform contractului. Chiar daca ti-ar fi promis ca nu se va mai amesteca in treburile antrenorului, Becali nu s-ar fi tinut de cuvant si ti-ar fi cerut sa-i fi sluga sau sa pleci. Imi pare bine ca nu ne-ai dezamagit. Te felicit din nou ca nu te-ai compromis. Succes oriunde vei antrena. Hai Rapid!

 2. Sumi la urma urmei asta e meseria ta..eu te înțelegeam dacă mergeai..
  Dacă ai renunțat, Respect
  Sunt rapidist de când mă știu ștrigam la comanda lui nea Mînecă prin Sibiu Pâine, pace, libertate prin centrul Sibiului…
  Poate o pun ăștia de la conducere de un tandem tu cu Mihai…Si banii necesari.
  Salutări de la Blaj

 3. shumi, asta demonstreza ca sangele tau visiniu pulseaza inca puternic in instalatie. te asteptam oricand vei dori. acumca ca sa fim drepti trebuie sa-i acordam in continuare credit lui Mitza Iosif, pentru ca merita pentru ce a facut pt rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ