EXCLUSIV | Ciprian Deac transfer pentru Liga 1 la Rapid!

Răzvan Lucescu Deac

Mutarea de senzație petrecută în Giulești! Ciprian Deac, fostul fotbalist al Rapidului din sezonul 2011-2012 este extrem de aproape de a reveni la echipa din Giulești. Conform informațiilor 1923.ro mijlocașul de 35 ani care tocmai a câștigat al șaselea (!!!) său titlu cu CFR Cluj este dorit cu insistență la Rapid. Recent, acesta a reconfirmat dragostea pe care o are pentru clubul de lângă Podul Grant și, aparent, nu doar pentru că clubul a revenit în Liga 1 după șase ani. E adevărat, în ianuarie, Deac a semnat prelungirea cu ardelenii până în 2024, dar discuțiile par a duce către Giulești. În contextul în care pentru rapidiști este extrem de aproape și centenarul.

Ciprian Deac, parte din ascensiunea Rapidului!

Mai ales că clujenii sunt o echipă care pare să fi ajuns la finalul unui ciclu, după patru titluri consecutive, în timp ce rapidiștii sunt abia la începutul unui drum care arată extrem de promițător. Mai ales că aportul suporterilor rapidiști este net superior celui al ardelenilor. Una dintre echipele cu cei mai puțini suporteri din Liga 1, paradoxal! Informațiile noastre spun că lui Deac i se pregătește un contract pe 2 ani plus opțiune pe încă unul, la finalul căruia mijlocașul ar avea 38 ani! Este de așteptat ca ultimele detalii să fie puse la punct la finalul Ligii 1. Rămâneți pe 1923.ro pentru detalii! Urmează un mercato interesant.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Condiție pentru transferul lui Antonio Sefer: „Să fie împrumutat doar la Rapid!”. Fotbalistul giuleștenilor, printre cei mai valoroși din Liga 1: „I-aș da drumul pentru un milion de euro!

10 Comments

 1. Super tare. Ciprian Deac poate sa ne ajute sa ajungem in play off , precum si in Europa 🙂 si la varsta asta e in stare sa joace din 3 in 3 zile fara sa oboseasca si poate sa joace foarte bine.

 2. Da, bosule, pana in 25 de ani, dar nu-i poti lua din Gara de Nord doar pentru ca au pana in 25 ani. Sa stiti si voi, de la noi, in sport primeaza valoarea, nu varsta. Sigur, Kayseri nu-l mai vrea, dar aia pot aduce unul care sa-l suplineasca. La Rapid cine sa vina? Gaman?

 3. Mai sint vreo doi de 40 de ani prin Liga 3, si unul de 50 de ani prin Liga 4, hai sa-i aducem pe toti. Astia isi iau nepotii la plimbare in parc iar Rapid vrea sa-i transfere ca sa mearga in play-off. Sapunaru nu mai este bun pentru echipa care se lupta la retrogadare in Turcia, iar Rapidul vrea sa-l aduca sa-si repare apararea. Ar trebuii adusi jucatori pina in 25 de ani, sa poata sa construiasca o echipa care sa joace impreuna urmatorii 4 sau 5 ani

 4. CFR-ul nu lua campionatul fără Ciprian Deac…
  Eu cred că, cel puțin un an, iar ajuta foarte mult !
  Cred că și Săpunaru ar fi foarte util, a jucat într-un campionat puternic, un an ar fi foarte utili ambii, lângă cei tineri (Sefer, Drăghiceanu, Ilie, Panoiu…).

 5. Credeam că Rapid vrea să-și facă echipă de viitor pentru titlu. Herea are 36 de ani, Săpunaru 37, Costin 37, Deac 35.
  Cum Deac e pe banda dreaptă, Sefer sare din schemă. Ilie, Pănoiu, Drăghiceanu sunt toți pe postul lui Herea/Ioniță II. Adică salutare băieți!
  Romică Surdu mai joacă?

 6. Iata ii stringem cei cu experienta,dar fara iuțime.Poate ma gresesc dar 4 jucatori care vin Claudiu,Ovidiu Herea ,Diac si Sapunaru sun peste 31,35,35.37 ani.

 7. Atâta zic ca nu e de vânzare cfr nu o sa îl lase sa plece.

 8. cred ca un an mai poate face fatza, a demonstrat ca inca poate si poate fi un exemplu bun pt cei mai tineri ce inseamna munca. daca mai vine Sapunaru si cu Herea ar fi ceva pt inceput.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.