Marius SumudicaScandal

ȘUMUDICĂ la fcsb! Suporterii îl acceptă dacă le pupă steagul

Marius Șumudică ar fi semnat cu fcsb, după cum a anunțat Gigi Becali. Antrenorul a vorbit și el în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre acest lucru și a dezvăluit că are contractul pe masă, fiind doar o chestiune de timp până va semna. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la fcsb, a declarat pentru ProSport că suporterii nu vor să audă de Marius Șumudică pe banca roș-albaștrilor. L-au avertizat pe antrenor că dacă va semna contractul, va avea viața grea la formația bucureșteană.

„Șumudică și-a semnat sentința! Nu are ce căuta la noi”

Chiar dacă Gigi Becali l-a anunțat pe Șumudică la fcsb, suporterii roș-albaștrilor nu pot concepe ca un fost mare rapidist să stea pe banca echipei lor favorite.

„Șumudică și-a semnat sentința! Ce să caute el la steaua? După ce ne-a înjurat o viață întreagă… N-am nimic cu el, a făcut performanțe, dar toată viața ne-a înjurat. Dacă a semnat să-și retragă semnătura. El nu are ce căuta pe banca stelei. E antrenor, dar să nu vină la noi la steaua. Noi suntem la Giurgiu și am aflat de la presă această numire. Noi nu avem nimic cu Petrea. Crezi că dacă vine Șumudică o să facă el echipa? Dacă Șumudică vrea să aibă liniște, să-și vadă de treaba lui. Ne înjuri o viață întreagă și acum vrei să-ți scandăm numele. El știe că a mai fost o dată la un pas de steaua și a văzut reacția suporterilor. Dacă părerea noastră nu contează, să vină la steaua.”

Suporterii l-ar accepta pe Șumudică, dar cu o condiție

„A spus că fcsb nu e steaua și acum vine la noi? Să se ducă la Rapid. A făcut performanță acolo. Cine l-a pus să semneze cu steaua? Mie nu îmi vine să cred. Cu mare drag vă spun că nu-mi vine să cred că a semnat. Eu cred că e o farsă pentru presă. Gigi Becali se mai ține de farse. Nu cred că-și poate asuma să vină la noi. Cred că domnul Becali o să se răzgândească. O să-l punem să pupe steagul, așa cum s-a întâmplat cu Dan Petrescu! Dacă pupă steagul stelei, Șumudică va fi primit cu brațele deschise”, Gheorghe Mustață la ProSport LIVE.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. prea multa agitatie in jurul acestei povesti.din cate imi amintesc parca spunea Shumi odata ca rapidul nu intra in calculele lui, cel putin in prima faza si ca el are in vedere doar cluburi care stau foarte bine financiar si au deja jucatori cu care sa performeze. noi il asteptam pe viitor, deocamdata sa incercam sa ne descucam cu ce avem si cu ce se mai poate daca situatia finanaciar va permite.

  2. Care steagu Stelei bai penibilitatilor? Steagul fcsb-ului eventual, pipota lu Becali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.