NEWS ALERT | Rapid dă dreptate 1923.ro: primul jucător lăsat să plece

Marian Drăghiceanu Rapid
Într-o analiză extrem de complexă, 1923.ro a oferit numele care ar trebui să plece în această vară. Unul dintre cele mai importante este al lui Marian Drăghiceanu. Printr-o postare pe pagina de Facebook a clubului s-a anunțat această mutare:
Marian Drăghiceanu nu va mai continua cu Rapid, contractul său urmând a expira la finalul lunii viitoare. Mulțumim pentru tot, Marian, și mult succes în continuare!
În mod normal, următorii pe listă ar trebui să fie: Dandea / Nastos, Zunic, Florică, Lazăr, Costin, Benzar și Alex Ioniță I. Rămâne de văzut dacă așa va fi. E posibil ca și următorii să fie puși pe liber: Leasă și Ursu. Totuși, considerăm că mai ales ultimul merită o șansă și în Liga 1.
CITEȘTE ȘI  VOLEI | Rapid a revenit senzațional în meciul cu Voluntari

6 Comments

  1. Pacat mare păcat. Cred că ești nebun sau nu te pricepi la fotbal. Cum poți opri un jucător că Raul Costin,Goge, Ioniță 1,Nastos etcetera . Și să-l dai afara pe Drăghiceanu cred că sunteți un vagon de prosti

  2. Cred că o să-l regretăm…,merita ținut cel puțin pana-n iarnă, este unul dintre cei mai tehnici mijlocași din lotul Rapidului, de fapt a fost…

  3. A zis bine Sichitiu, la Rapid este un virus anti-competenta, unde este fabrica aia de fotbalisti care ni se promitea inca de cand se numea Academia? Ce mediu propice sa cresti jucatori vedeti voi aici? Intradevar Draghiceanu se accidenteaza des, dar este un talent care trebuia slefuit, pus accent pe conditie fizica, concentrare, etc, macar o sansa mai merita, zic, pana la urma primeaza talentul nu fizicul, de care oricum ar trebui sa se ocupe si clubul nu numai jucatorul. Si nu ca-i iau apararea, dar sa ne aducem aminte de perioada din sezonul trecut in care jucatorii rapidului cadeau ca mustele accidentati si nu faceau fata unui meci cap coada… lipsa unui preparator fizic compentent, lipsa unor antrenamente tehnice. E greu baieti si am inceput cu dreptul.

  4. imi pare nespus de rau de draghiceanu, e o mare greseala ca l-au pus pe liber. de acest copil inzestrat ar fi terbuit ca cineva sa se fi ocupat mai mult, pacat.

  5. Talent cu carul, dar …un alt jucator care se stinge incet, incet. Probabil ca in L3 / L2 se va descurca binisor, dar mai sus in nici un caz. Cine poate sti? Este tanar si poate-si revine. Bafta !

  6. In maximum trei ani Rapid il va regreta pe Draghiceanu. Cineva destept o sa-l vandă cu cel putin 6-7 milioane. Probabil Nico vrea sa-i faca loc viitoarei deziluzii Ionita II, rapidist veritabil dar epuizat de prin 2018.
    Ca principiu e o prostie sa renunti la tineri talentati si sa iei maturi mediocri ca Așkovski. Viitorul (presedintelui Daniel Niculae) nu suna bine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.