BREAKING NEWS | Noul Giulești e gata în iunie 2021 după ultimele estimări

Giulesti 2

Noua arenă a Rapidului din Giulești se află pe ultima sută de metri din punct de vedere al lucrărilor. Astfel că în momentul de față se fac ultimele retușuri! Stadionul “Rapid-Giulești” va reprezenta unul dintre cele mai cochete arene din România, iar finalizarea lucrărilor sunt aproape de a se realiza în scurt timp. Anunțul a fost făcut de Cseke Attila, Ministrul Dezvoltării, care a vorbit despre situația viitoarei case a “alb-vișiniilor”. Attila a dezvăluit că noua construcție este finalizată în proporție de 90 la sută. Iar potrivit estimărilor sale, va fi predată la începutul lunii viitoare către clubul de la Podul Grant.

Ce a declarat Cseke Attila despre noul Giulești

“Se va derula gazonul, se vor instala scaunele în tribune pentru spectatori, şi vor putea fi reluate în vară competiţiile sportive în stadionul Giuleşti din Capitală. După instalarea dotărilor vor putea fi reluate activităţile de antrenament şi competiţii sportive. Preconizăm că vom putea preda stadionul la începutul lunii iulie. A fost un prilej de bucurie să vizitez astăzi lucrările arenei Rapid din Bucureşti, o investiţie importantă, în valoare de aproape 165 milioane de lei, finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Arena, finalizată în proporţie de 90 la sută, va avea 14.000 de locuri în tribună, va fi conformă cu normele UEFA, şi va putea găzdui astfel competiţii sportive naţionale şi internaţionale. Cu un efort comun, împreună, putem reveni la bucuria de a susţine echipele sportive şi din tribune!”, a spus ministrul Cseke Attila, conform Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI  Alexandru Albu: "Rapidul este o echipă vânată!"

Sursa: realitateasportiva.net

7 Comments

  1. Păi, da, că dacă l-a votat lumea, ce să facă și el? :)))

  2. Noi nu am crezut că se va dărâma ăla vechi măcar, așa că de acum, chiar nu mai contează! Va fi gata anul ăsta.

  3. Întâi ni s-a spus martie, pe urmă mai. Acum vedem iulie. Deci…poate prin septembrie să se întâmple ceva, asta într-un caz ferici.

  4. Trec in fiecare zi pe langa el. Nu vad cum va fi gata pentru inaugurare pana in vara lui 2022.

  5. Nu va fi gata pana in toamna, ungurul asta vorbește ca sa isi apere scaunul ala mare si gras platit din banii nostrii!

  6. Eu nu cred ca va fi gata, pt ca mai este foarte mult de lucru la interior, iar la exterior e cam la jumatate.
    Sa dea Dumnezeu sa fie gata in Iunie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.