ANALIZĂ | Săptămână de foc la FC Rapid 1923. Pleacă Nicolescu și Burcă?

FC Rapid 1923 Dunarea Calarasi, spre play-off
FC Rapid 1923 Dunarea Calarasi, spre play-off

Daniel Niculae a fost învestit ca președinte la FC Rapid 1923. Numai că lucrurile nu-s așa simple precum par, fiindcă revenirea lui Nico la clubul pornit în 2017, de la 0, nu este una care să nu aibă ceva condiții. Plecările lui Andrei Nicolescu, vicepreședinte, și Ovidiu Burcă, în prezent antrenor principal la FC Rapid 1923 II nu sunt chestiuni ușoare. „Probabil vor pleca săptămâna viitoare”, a declarat Niculae, ceea ce m-a făcut să ridic puțin din sprâncene. Pentru că nimic nu e sigur. În mod cert, principalul vizat e Nicolescu. Acționarul prim, Victor Angelescu a declarat că a avut o discuție cu Andrei, că i-a explica, că etc. Însă! Nu a spus explicit dacă și când Nicolescu va pleca de la club!

Burcă nu pare dispus să-i facă pe plac lui Niculae

Sigur, discuția într-acolo duce, pentru… aceeași săptămână viitoare. Dar… de ce nu e, încă o certitudine? Greu de spus! De aia este interesant de văzut cum va decurge săptămâna. Să lase, oare, Nico de la el? Fie vorba între noi, nici măcar n-ar fi rău. Mai ales că, oricât l-am contestat – pe bună dreptate – omul ăsta a contribuit, într-o oarecare măsură la ce e acum la FC Rapid 1923. Așa că, dacă pleacă, poate că e bine. Dacă rămâne, dar rămâne și Niculae, e și mai bine. Colaborarea nu poate decât să aducă progres. Și clubul de asta are nevoie! Apoi, cealaltă necunoscută, venită la pachet cu prima: Ovidiu Burcă. Acesta e pe lista neagră a lui Nico demult, însă el a oferit o declarație care pune gaz pe foc: „Dacă Niculae are ceva cu mine, îl aștept să vorbim!”

Nimeni nu mai vrea scandaluri și neliniște

Burcă zice că va pleca dacă i se cere, dar că el nu și-ar dori asta. Cum se va termina? Oho! E atât de greu de spus… Pe lângă meciul de la Miercurea Ciuc, va fi și meciul de la nivel administrativ. Noi sperăm la două victorii, că așa e normal. Sperăm ca toată lumea să nu aibă decât unicul scop ca FC Rapid 1923 să meargă în direcția care trebuie. De scandaluri, conflicte și neînțelegeri chiar ne-am săturat. Mizăm că și cei implicați. Oricum, voi rămâneți pe 1923.ro și visiniu.ro pentru că de aici veți avea informațiile în timp real. Informațiile care contează, exact așa cum vor fi.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a pregătit primele trei mutări importante la FC Rapid 1923!

3 COMENTARII

  1. In mod logic si normal, daca vor binele Rapidului, asa cum clameaza toti, ar trebui sa ingroape securea razboiului si sa puna umarul la ridicarea acestui club.
    Daca va incepe scandalul, inseamna ca sunt doar interese personale si orgolii in joc, situatie in care ar trebui alergati pe shine, ca pe vremuri.
    Sper sa nu se-ntample si sa le dea Dumnezeu, mintea cea limpede.

  2. sper ca toate discutiile legate de venirea lui daniel niculae si probabila plecare a altora sa nu afecteze lupta pt promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ