Daniel NiculaeRapid

Ovidiu Burcă i-a răspuns lui Daniel Niculae: „Îl aștept să vorbim față în față”

Ovidiu Burcă (41 de ani), fostul președinte de la FC Rapid 1923, acum antrenor la echipa a doua a giuleștenilor, a reacționat. După ce a aflat că este primul om vizat de către Daniel Niculae pentru a fi dat afară. Niculae, care ieri, sâmbătă, 3 aprilie 2021, a fost prezentat oficial drept noul președinte al grupării de lângă Podul Grant, a acceptat oferta după ce acționarul Victor Angelescu i-a promis că Andrei Nicolescu și Burcă vor fi îndepărtați din club.

Ovidiu Burcă, mesaj pentru Daniel Niculae: ”Să vorbim față în față!”

Înaintea primului meci din play-off, Angelescu a rezolvat problema la nivel de acționariat. Dar l-a lăsat pe Niculae să-i transmită lui Burcă faptul că nu mai au nevoie de serviciile lui. ”Față de mine, lucrurile sunt foarte clare. Dacă Nico are ceva cu mine îl aștept săptămâna viitoare să vorbim fată în față, iar dacă el consideră că eu trebuie să plec voi pleca. E foarte simplu”, a spus Burcă. Fostul fundaș nu ar vrea să plece de la Rapid, fiind atașat de munca sa de la echipa a doua.

”Însă am început o muncă aici la Rapid cu acești copii și ar fi păcat să nu o duc la final. Dar să mi se spună frumos în față săptămâna viitoare. Eu nu am avut nicio divergență cu Nico. Dacă el are ceva cu mine vă repet: îl aștept săptămâna viitoare să discutăm”, a spus Burcă, pentru ProSport.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.