Daniel NiculaeRapid

Conferință de presă pentru prezentarea lui Daniel Niculae ca președinte

Începând cu ora 11:00, pe pagina oficială de Facebook a FC Rapid 1923, prin intermediul Rapid TV, Daniel Niculae este prezentat oficial de club. Începând din aprilie 2021 acesta va ocupa funcția de președinte a grupării vișinii! Rămâi pe 1923.ro pentru a avea declarațiile în timp real ale fostului mare atacant vișiniu!


Declarații Daniel Niculae și Victor Angelescu

„Începând cu săptămâna viitoare, Daniel Niculae va fi noul nostru președinte. Mă bucur că Daniel se întoarce. El este cel care m-a făcut să vin să investesc la Rapid. Din diferite motive, abia acum am ajuns să lucră împreună. Abia aștept să facem echipă și să ducem Rapidul unde îi este locul. Play-off-ul este foarte important, o nouă etapă. Sunt convins că împreună, cu toți cei din staff, cu suporterii”, a spus Victor Angelescu.

„Ziua această nu poate decât să mă bucure, deși eu n-am plecat vreodată. Am fost suporter. Mi-aș fi dorit să facem această conferință pe noul stadion. Îmi doresc să ducem Rapidul în Liga 1 și apoi, încet-încet mai sus. S-au schimbat lucrurile dacă am revenit. Persoanele cu care nu puteam lucra vor pleca, probabil, săptămâna viitoare. Este o garanție că lucrurile se vor face cum trebuie, pas cu pas, profesionist și cu multă dragoste”, a adăugat Daniel Niculae.

Victor Angelescu a anunțat plecarea lui Andrei Nicolescu

„Andrei Nicolescu știa că eu îmi doresc ca Daniel să vină președinte. Am avut cu Andrei o discuție, el reprezenta cel acționar. Nu voiam să facem o schimbare majoră în sezonul regular. Daniel venea și dacă eram în play-out și în play-off. A acceptat să fie ce e mai bine pentru Rapid să se întâmple. Lucrurile nu se pot întâmpla de azi pe mâine. După discuția avută nu s-a opus și știe că va trebui să luăm anumite decizii. Cu Ovidiu Burcă nu am avut deocamdată o discuție, pentru că el este acum la echipa a doua, însă se va vorbi și vom vedea ce și cum”, a spus Victor Angelescu.

„Trebuie să fie armonie la echipă! Pentru că obiectivul pe termen scurt este promovarea în prima ligă. Miță a făcut o treabă foarte bună. Are continuitate pe banca tehnică, sperăm să aibă și în rezultate și să rămână antrenorul Rapidului o perioadă cât mai lungă. Vor mai fi oameni care vor mai fi aduși pe parcurs pentru că trebuie să-mi fac o echipă pe care să mă pot baza. Sperăm să tragem împreună pentru a putea duce Rapidul acolo unde îi este locul. Tot ceea vom face, vom face să ajutăm echipa să obțină performanțele pe care ni le dorim”, a adăugat Daniel Niculae.

Angelescu a vrut mereu să îl pună pe Niculae președinte

„Nu am avut președinte pentru că am avut mereu în cap să lucrez cu Daniel. Mie-mi place continuitatea, nu puteam aduce pe cineva pentru, să zicem, cinci luni. Pe viitor vom aduce și alte persoane, de exemplu director sportiv. E foarte important să fie foști rapidiști, dar și mai important să fie foarte buni în ceea ce fac. Ați văzut, toți foștii antrenori au fost rapidiști. Tendința asta este, însă nu e o obligatoriu. Nu avem pe nimeni în cap care nu e rapidist pentru alte funcții, dar vă spun ca idee”, a declarat Victor Angelescu.

„Obiectivul este revenirea pe prima scenă și apoi să urcăm, ușor-ușor spre primele locuri. Va fi o muncă titanică, dar când nu-i greu la Rapid? Cu toții ne dorim să promovăm. Nu înseamnă că va fi un capăt de țară dacă nu se va obține această promovare. Sigur, noi ne dorim să obținem, dacă se poate, victorii pe linii. Echipa arată foarte bine și eu nu aș avea loc acum pe teren. Trebuie să ne gândim la un plan pe termen scurt și mediu. E clar că sunt lucruri care trebuie schimbate, unele îmbunătățite, dar vedem!„, Daniel Niculae.

Daniel Niculae așteaptă duelul cu Dani Coman

„Dani Coman este prietenul meu de foarte mult timp. E foarte bun și ca președinte. Sper ca peste câteva luni să ne duelăm în prima ligă. Experiența vine o dată cu trecerea timpului și, sper eu, cu rezultatele. Chiar dacă stadionul vechi a fost dărâmat, cred că stadionul nou va crea o emulație și mai mare. Mi-aș dori să jucăm mereu cu stadionul plin meci de meci”, Daniel Niculae.

„Ultimele informații pe care le am este că stadionul Giulești va fi gata în iunie, dar până se face și recepția, vedem. Lucrurile bune cer timp! Cert e un lucru că anul ăsta vom juca pe Giulești. Că va fi în septembrie, în octombrie, nu știm acum. Vedem!”, Victor Angelescu.

Și-au luat gândul de la Pro Rapid

„Maftei și Schumacher m-au felicitat, mi-au spus că au încredere în mine. Până la urmă cum era să nu aibă…? Ne certam! Din păcate cu Pro Rapid lucrurile sunt foarte întortocheate și chiar dacă vrei să faci ceva, birocrația te omoară„, a declarat Daniel Niculae.

„Eu mi-am luat gândul că Pro Rapid va mai fi vreodată a Rapidului, nu cred asta. Este a statului și punct. Speranța mea este că, la un moment dat, o primărie o va recondiționa și, eventual, o putem închiria. Dar va dura ani, eu mi-am luat gândul. Discutăm deja de baza Pro Rapid de cinci-șase ani. Nu putem rămâne blocați în urmă cu 15 ani, asta este”, a spus și Victor Angelescu.

Contract prelungit pentru Mihai Iosif

„Jucătorii au avut mereu bonusuri, nu cred că asta le-a lipsit vreodată. Mihai Iosif a avut niște rezultate la care nu se aștepta, să fim sinceri, aproape nimeni. Și nu mă refer la ultimele două meciuri, ci și la cele dinainte. Miță, când a venit prima dată interimar, știa de la început că Nicolae Grigore urma să vină, dar el atunci era sub contract cu FRF. Nu puteam face anunțuri, nu era normal. Dar Miță a știut de la început că după ce va termina campania el va veni antrenor. Miță va avea contractul prelungi și va semna pe o perioadă ceva mai lungă”, a adăugat Victor Angelescu.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Nula – nula si meciul 2, presiunea poate fi taiata cu cutitu! Nu-i problema, vine meciul nostru, la noi nu exista 0-0, meci de meci si dam si luam. Compensam noi!:))

    Putem fi si pe ultimul loc si pe primul loc dupa etapa asta, sa vedem ce va fi la unguri! De un lucru sunt sigur: goluri vor fi!

  2. Bietu Grig, iara zic, ce l-a recomandat pe el drept antrenor? Peste „Mitza”, sa zicem?
    Ma rog, sunt de-ale trecutului, sa vedem ce facem acum!
    E o veste extraordinara venirea lui Daniel, acuma ramane sa-l auzim si pe el la conferinte de presa, dandu-i replica insuportabilului MeMel Stoica de la anul! Asta ar insemna sa promovam, sa speram! 🙂

  3. am vazut unele comentarii referitoare la daniel niculae, dar care ca rapidist nu ma bucura deloc. pesimismul si neincrederea sunt cel care omoara fotbalul. echipa are potential si este capabila prin devotament si determinare sa ne aduca mult dorita promovare. hai rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.