Calificare dramatică pentru Rapid! Totul se joacă la Bacău

CS Rapid volei feminin

Echipa feminină de volei a CS Rapid București s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Universitatea Cluj-Napoca, în turneul găzduit de Sala Polivalentă ”Rapid”. În următorul meci, dramatic, la Sala Polivalentă ”Rapid”, echipa feminină de volei a CS Rapid București a obținut punctul izbăvitor în fața puternicei CSM Lugoj, pierzând cu scorul de 3-2 (17-25, 25-19, 25-13, 27-29, 15-7).

Finalul din al doilea meci al CS Rapid a fost interzis cardiacilor

Setul al patrulea a fost unul interzis cardiacilor, iar adjudecarea sa a făcut ca feroviarele să le depășească în clasamentul Diviziei A pe cele de la CSU Belor Galați, cu un punct. La finele sezonului regulat, Rapidul ocupă locul 8 în clasament, cu 28 de puncte. Formația antrenată de Marius Măcicășan, Mihai Duță și Iulian Pîslaru va continua cu două turnee de clasament, pentru locurile 5-8, la Lugoj și Bacău.

Lotul folosit la acest turneu

Lotul utilizat a fost următorul: Alexandra Sobo, Denisa Rogojinaru, Martins Silva, Alexandra Spînoche, Silvia Coman, Andra Cokocaru, Mara Bratu, Letitia Magnani Hage, Irina Radu, Maria Pană, Adriana Alexandru, Ramona Postea, laura Ilinca și Iulia Zadorojnai.
Sursa: Facebook Rapid Bucuresti – Alte Sporturi
CITEȘTE ȘI  "Iosif e cel mai bun antrenor din România! Dacă îl schimbă, Rapid retrogradează"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.