Alte sporturi

Calificare dramatică pentru Rapid! Totul se joacă la Bacău

Echipa feminină de volei a CS Rapid București s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Universitatea Cluj-Napoca, în turneul găzduit de Sala Polivalentă ”Rapid”. În următorul meci, dramatic, la Sala Polivalentă ”Rapid”, echipa feminină de volei a CS Rapid București a obținut punctul izbăvitor în fața puternicei CSM Lugoj, pierzând cu scorul de 3-2 (17-25, 25-19, 25-13, 27-29, 15-7).

Finalul din al doilea meci al CS Rapid a fost interzis cardiacilor

Setul al patrulea a fost unul interzis cardiacilor, iar adjudecarea sa a făcut ca feroviarele să le depășească în clasamentul Diviziei A pe cele de la CSU Belor Galați, cu un punct. La finele sezonului regulat, Rapidul ocupă locul 8 în clasament, cu 28 de puncte. Formația antrenată de Marius Măcicășan, Mihai Duță și Iulian Pîslaru va continua cu două turnee de clasament, pentru locurile 5-8, la Lugoj și Bacău.

Lotul folosit la acest turneu

Lotul utilizat a fost următorul: Alexandra Sobo, Denisa Rogojinaru, Martins Silva, Alexandra Spînoche, Silvia Coman, Andra Cokocaru, Mara Bratu, Letitia Magnani Hage, Irina Radu, Maria Pană, Adriana Alexandru, Ramona Postea, laura Ilinca și Iulia Zadorojnai.
Sursa: Facebook Rapid Bucuresti – Alte Sporturi

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.