Fotbal internațional

Șumudică șochează: „Dacă mama sau tata ar juca în cealaltă echipa, aș vrea să-i omor!”

Rizespor a remizat, 1-1, cu Kasimpasa, în ultimul meci din campionat. La finalul partidei, Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul formației gazdă, a avut o declarație neașteptată. Marius Șumuidică nu a putut să stea pe bancă, la meciul cu Kasimpasa, din cauza unui cartonaș roșu primit în partida cu Fenerbahce. Rizespor se află pe locul 12 din prima ligă turcă, cu 26 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Marius Șumudică, declarație incredibilă după remiza cu Kasimpasa

Tehnicianul român susține că, atunci când intră pe terenul de fotbal, se schimbă. Acesta a declarat, în mod ironic, că ar vrea să-și omoare părinții, dacă aceștia ar juca pentru echipa adversă. În plus, „Șumi” s-a declarat nemulțumit de remiza înregistrată de echipa sa, în ultimul meci de campionat.

„Ăsta e caracterul meu. Când intru pe teren, mă schimb. Dacă mama sau tata ar juca în cealaltă echipa, aș vrea să-i omor! Nu este normal, după ce lucrezi o săptămâna, iar o singură decizie să te facă să pierzi 3 puncte. Mingea nu se ducea în corner cu Kasimpasa. Ok, dacă pierzi când ai avut șanse să marchezi, ok, nicio problemă. Dar ăsta e un cadou… Vreau un singur motiv”, a declarat Marius Șumudică, pentru FutbolArena.

E în război cu arbitrii din Turcia

Marius Șumudică a fost eliminat, în partida cu Fenerbahce, după ce a încasat două cartonașe galbene. Tehnicianul a „tunat” la adresa arbitrilor din Turcia, considerând faptul că este dezavantajat de aceștia.

„Mi-au dat două cartonaşe galbene gratuite. Primul că am strigat la tuşier, am strigat «offside». Era în dreptul meu şi am strigat. Dar fară să depăşesc limita… şi mi-a dat galben. Iar al doilea tot la fel. Doar i-am reproşat arbitrului că nu se poate aşa ceva, să ne dai mereu galben. Nici nu a venit să vorbească cu mine, mi-a arătat de la o distanţă mare galben.”

„Toate ziarele, toate televiziunile de aici au zis că nu e posibil aşa ceva. Cu antrenorii turci nu se întâmplă asta. Dacă prezenţa mea deranjează? E mult spus. Dar acelaşi lucru fac şi alţi antrenori şi nu li se întâmplă nimic. N-am înjurat, n-am depăşit limita. Mai reacţionez, asta da. Dar alţi arbitri vorbesc cu mine, ăsta nici nu a vorbit. Asta este. O etapă”, a declarat Marius Șumudică, pentru Look Sport.

Sursa: prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.