Fotbal internațional

Șumudică a făcut din nou show în Turcia, chiar dacă a pierdut cu liderul

Marius Șumudică (49 de ani) a revenit pe banca în Super Lig, cu o înfrângere la limită. Noua sa echipă, Rizespor, a cedat în fața lui Fenerbahce, scor 0-1, partidă în care ”Șumi” a fost eliminat în minutul 70, pentru proteste. Tehnicianul român a primit două cartonașe galbene după ce s-a certat cu arbitrul și a fost trimis în tribune. Pentru a treia oară în această stagiune din Turcia.

Șumudică, apărat de bașkan

După meci, Hasan Kartal, bașkan-ul lui Rizespor, i-a luat apărarea lui Șumudică și a acuzat prestația arbitrilor, care ar fi dezavantajat-o pe echipa sa. ”Arbitrii au comis erori, ca de obicei. Nu înțeleg de ce i-au dat cartonaș roșu antrenorului nostru. Poate că a înjurat în limba română. Nu am văzut ce s-a întâmplat, chiar dacă era în fața noastră. Dar arbitrul a fluierat în favoarea echipei adverse azi”, a zis Kartal, potrivit Ajansspor, citat de digisport.ro. ”Îmi pare rău că Marius Șumudică a primit cartonaș roșu în primul meci”, a mai zis acesta.

Rizespor e pe 13 și pregătește noi transferuri

Tehnicianul român a avut o replică amuzantă, la finalul jocului. ”Am depășit toți jucătorii din campionat, după ce-am văzut a treia oară cartonașul roșu”, a glumit ”Șumi”. Totodată, bașkan-ul a adăugat că echipa sa va deveni mult mai puternică după ce va transfera câțiva jucători, iar cei accidentați vor reveni pe teren. Rizespor e pe 13 în Super Lig, cu 25 de puncte în 21 de runde disputate. În următoarea etapă, formația lui Șumudică o va întâlni pe Kasimpașa, pe propriul teren.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.