Adi Iencsi, dezamăgit de conducerea FC Rapid 1923

Adi Iencsi FC Rapid 1923

Adrian Iencsi a fost demis de la FC Rapid 1923 în prima parte a campionatului, iar fostul internațional a explicat la emisiunea ProSport LIVE cum a trăit acea perioadă. Acesta a fost surprins de decizia rapidiștilor, deoarece a avut la dispoziție doar o perioadă de trei săptămâni să pregătească echipa și și-a format lotul din mers. Mai ales, Adrian Iencsi susține că a avut rezultate bune la formația din Giulești, având în vedere condițiile dificile de la echipă Fostul rapidist a fost deranjat de conducerea clubului, niciun oficial nu l-a întrebat dacă se simte bine pentru că se afla în carantină și era izolat la domiciliu. De asemenea s-a pronunțat vizavi de vaccin și prezența fanilor în tribune.

Adrian Iencsi: „M-au dat afară însă nu m-au întrebat de sănătate”

„Mi-aș face vaccinul, deși toți suntem reticenți în ceea ce privește acest vaccin. Trebuie să scadă numărul de infectați. Toată lumea este într-o situație incertă. Nu cred că fotbaliștii trebuie să fie privilegiați, ci cei care au probleme medicale. Deocamdată nu cred că în 2021 vor fi spectatori în tribune, sunt discuții în contradictoriu și pentru școala online. Nu cred că școala online este OK pentru dezvoltarea copiilor.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Am preluat echipa Rapid cu trei săptămâni înainte să înceapă campionatul, fără meciuri amicale. Am fost surprins neplăcut de demiterea mea. În ciuda grabei, am avut rezultate bune. Eram în grafic, dar eșecul cu 0-5 cu FC U Craiova a contat, probabil, în demiterea mea. Nu se poate lua în calcul un singur rezultat decât toate la un loc. Fiecare conducător gândește în mod diferit. Noi aveam totuși patru victorii, un egal și două eșecuri.”

„La acel meci cu Craiova eram oarecum speriați de Covid-19, am plecat cu teamă, erau descoperite câteva cazuri. Rapid a mai pierdut în istorie multe meciuri la scoruri foarte mari și nu s-a întâmplat nimic. Am simțit că nu am fost sprijinit de conducere. Asta este durerea mea. Dar acum nu mai contează. M-au sunat și mi-au spus că ar fi mai bine să ne despărțim, iar eu am fost șocat. Eram bolnav, închis! Nu m-au întrebat de sănătate… Când un antrenor stă închis de Covid-19 și conducătorii nu îți dau un telefon m-a durut! Mi s-a părut ceva urât”, a declarat Adi Iencsi.

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid II - fcsb II 2-0. Ioniță, în prim plan! Vezi meciul complet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.