EXCLUSIV | Nu vrea să plece chiar dacă vor să-l plătească! Ciuculescu neagă

Scorpion Ciuculescu nu vrea să plece

UPDATE | Ștefan Ciuculescu a ținut să dezmintă această ipoteza că i s-ar fi oferit salariul până la finalul contractului pentru 1923.ro: „Nu este adevărat că mi s-au propus banii până în vară pentru a rezilia! Mi s-au propus banii la zi pentru a rezilia, atât. Dacă mi s-ar fi dat toți banii, până în vară, reziliam fără probleme…”


Ștefan Ciuculescu a ieșit, recent, cu declarații prin care acuză conducerea FC Rapid 1923 că i s-a transmis că trebuie să rezilieze contractul scadent în vară dacă vrea să-și primească salariul. 1923.ro a intrat pe firul evenimentelor și a înțeles că, într-adevăr, portarul echipei a doua spune adevărul, dar îl spune doar pe jumătate. Pentru că oficialii i-au oferit, într-adevăr, salariul ca să închidă contractul acum. Însă i-au oferit, se pare, salariul integral până în vară! Practic îi făceau un serviciu dublu. Îl lăsau să plece să joace în altă și primea și banii pentru care n-a mișcat un deget.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Slab și pentru FC Rapid 1923 II, dar se visa mai bun decât Drăghia

Bun, aici însă vine partea interesantă. Ciuculescu nu vrea să semneze rezilierea pentru că el ține morțiș să se lupte pentru locul de titular în poarta… primei echipe! În condițiile în care el este acum al șaptelea portar de la club. Practic, unul dintre motivele pentru care s-a dorit înlăturarea sa de la club era atmosfera proastă pe care, se pare, o făcea în vestiar. Și care, conform declarațiilor sale, se cam confirmă. Concret, deși de la început i s-a spus că e adus pentru FC Rapid 1923 II, adică pentru liga a 3-a, Ciuculescu se visa cel mai bun portar din lot și se considera nedreptățit că nu joacă în fața lui… Drăghia!

CITEȘTE ȘI  ACS Rapid FNG este lider în L4 și țintește a patra victorie din patru!

Premiu pentru că a dus echipa a doua spre retrogradare

Fie vorba între noi, pe noi nu ne miră situația, având în vedere că ne-am dat seama cât îl duce capul pe Ciuculescu după ce înjura Rapidul de toți morții și apoi declara dragoste veșnică și înjura csa steaua de mama focului, dar este amuzant cum conducerea a pus botul a doua oară la „serviciile” sale. Component al marii echipe a Asalt înainte să ajungă la Academia Rapid, Fane a jucat, practic, fotbal profesionist doar la acest club, la liga a 4-a și a 3-a. Mai mult, înainte să i se ofere posibilitatea să joace la FC Rapid 1923 II, cu care, apropo, a ajuns la retrogradare în L4, mai juca doar fotbal-tenis cu prietenii, cum 1923.ro v-a mai explicat.

Sugestie: ia banii și fugi unde ești apreciat!

Acum, noi îi sugerăm să primească această oportunitate de a-și încasa jumătate de an de salariu pe moca și să-și găsească un club la care să apere. Că suntem convinși că la valoarea pe care crede el că o are, nu ar trebui să fie deloc complicat să apere undeva în liga a doua, dacă nu chiar Liga 1. Ah, că nu e realist. Păi noi tot zicem de când a venit prima dată, dar, nah… Nu chiar toată lumea se pricepe la fotbal. Nici cei care chiar cred că-l „joacă”. Până la urmă numai în clipa în care spui de cineva că are talent sau calități îți dai seama că nu va ajunge sus, dacă el n-a fost capabil să se impună până la 27 ani nici la liga a 3-a.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.