Dinu Gheorghe: „Nu s-a pus problema ca Mircea Lucescu să vină la FC Rapid 1923”

Primăria Dan Tudorache ProSport Mircea Lucescu

Dinu Gheorghe, fostul președinte al celor de la Astra Giurgiu și Rapid, a dezvăluit pentru ProSport LIVE că Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, a mințit când declara că Mircea Lucescu a fost aproape să preia banca tehnică a echipei din Liga 2. Fostul oficial din Liga 1 susține că Mircea Lucescu nu ar fi acceptat să se întoarcă la gruparea din Giulești, dar că le oferea giuleștenilor sfaturile cerute. Mai mult, Dinu Gheorghe este de părere că FC Rapid 1923 nu are nevoie în acest moment de Mircea Lucescu, ci că actualul antrenor al lui Dinamo Kiev ar putea să o ajute pe Dinamo, echipă care are nevoie de cineva care să facă un plan pe termen lung.

Dinu, despre negocierile dintre FC Rapid 1923 și Mircea Lucescu

„Nu e adevărat nimic. S-au întâlnit la masă de câteva ori, duminică, iar George Copos era organizatorul, dar nu s-a pus niciodată problema ca Mircea Lucescu să se întoarcă la Rapid, are un alt nivel. Dacă i se cerea un sfat, el îl dădea. În momentul de față Rapid nu are nevoie de Mircea Lucescu, mai multă nevoie are Dinamo. Dinamo are nevoie de cineva care să gândească pe termen e mediu ce înseamnă fotbalul de performanță. Ce se întâmplă acum este foarte frumos, dar este de necontrolat”, a spus Dinu Gheorghe la ProSport LIVE.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ce spunea Dan Tudorache

Dan Tudorache dezvăluia la finalul anului 2019 că Mircea Lucescu urma să preia clubul din Giulești și s-ar fi ocupat de partea sportivă a clubului. „După-amiază mă întâlnesc cu el. Vom vedea dacă își dă acceptul. E vorba de funcția de manager, acesta ar fi atribuția lui. Daniel Pancu e OK, din punctul meu de vedere. Nu există tabere, sunt doar speculații. Toată lumea are o singură dorință, cea de a promova vara viitoare.”

„Mircea Lucescu se va ocupa de tot ce înseamnă partea sportivă a clublui. Pancu are nevoie de un supervizor, iar Lucescu se poate încadra foarte bine în această funcție. Venirea lui Mircea Lucescu e un proiect de suflet, iar venirea lui înseamnă promovarea, după părerea mea. El se va implica încă din această pauză competițională”, a spus Tudorache, la Pro X.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Află la ce meci ar putea debuta Ioniță II! Bonus: unde s-ar putea juca meciul cu FCU Craiova

Sursa: prosport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.