EXCLUSIV / Dan Tudorache: „Ma gandesc serios sa fac un pas in spate!”

Dan Tudorache Alegeri Exit-poll
Dan Tudorache Alegeri Exit-poll

Dan Tudorache, primarul sectorului 1, a fost contactat de echipa 1923.ro pentru un punct de vedere detaliat legat de ultimele evenimente majore. Ce au legatura cu Rapid si cu stadionul Giulesti.

De aceea, va redam interviul de mai jos, interviu pe care edilul sectorului 1 a avut amabilitatea sa ni-l acorde in EXCLUSIVITATE.

Interviu Dan Tudorache

Suporterii au facut multe demersuri pentru a modifica structura noului stadion. Credeti ca se poate rezolva ceva?

Ma bucur ca stadionul nostru este pe lista celor de la CNI pentru modernizare, aveam nevoie de acest lucru. Vechiul nostru Teatru nu mai putea gazdui meciurile asa cum merita suflarea rapidista si sper ca numarul de locuri de pe stadion sa fie mai mare decat cel preconizat initial. Dar cred ca mai important este ca stadionul sa fie gata in cel mai scurt timp pentru ca Rapidul sa revina cu adevarat acasa.

Dan Tudorache, ingrijorat de situatia de la FC Rapid 1923

Cum vedeti situatia actuala de la FC Rapid 1923?

Suntem departe de ceea ce ne dorim pentru Rapid, si anume promovarea in liga 1. Trecem printr-o perioada destul de grea.

Care sunt cauzele?

Pe latura sportiva nu am, nu am avut si nu voi avea nicio implicare, dar echipa este departe de spiritul cu care eram obisnuit la Rapid. Nu stiu care sunt cauzele, dar daca nu redresam echipa acum, va fi prea tarziu.

„Nu pot fi de acord sa mai stam un an in liga a doua”

Fostul lider al galeriei Gigi Corsicanu a declarat la GSP Live ca s-a facut un compromis in asocierea echipei cu Primaria Sectorului 1. Cum comentati aceasta declaratie?

Daca prin compromis se intelege renasterea clubului si a proiectului solid pornit la drum acum doi ani si jumatate, dupa o perioada lunga in care sperantele rapidistilor erau pierdute, iar suporterii nu mai aveau pe cine sa sustina, atunci imi asum acest compromis. Ma gandesc foarte serios sa fac un pas in spate daca intentiile mele nu sunt bine intelese. Nu am comentat niciodata latura sportiva. Am incercat sa pun umarul la continuitate, dar nu pot sa fiu de acord cu declaratiile prin care se spune ca putem sa mai stam inca un an in liga a doua, atat timp cat in prima liga sunt multe echipe ce nu au traditie si nici suporteri, iar de aici nu are de suferit decat sportul romanesc.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!