Nicolae Grigore, primele concluzii după FC Rapid 1923 – AFC Odorheiul Secuiesc 4-1

FC Rapid 1923, Emmanuel Ernest, sus

FC Rapid 1923 a început anul cu dreptul și a câștigat primul meci amical al iernii, după reluarea pregătirilor. Giuleștenii s-au impus în confruntarea cu AFC Odorheiu Secuiesc, din Liga  3, cu 4-1. La pauză, FC Rapid 1923 conducea cu 1-0.

A fost 1-0 până în minutul 70

Cel care a deschis drumul FC Rapid 1923 către victorie a fost Rareș Ilie, minutul 7. Atacurile echipei lui Nicolae Grigore au continuat, dar abia după pauză a reușit să marcheze. Antonio Sefer, minutul 70, a dus scorul la 2-0. AFC Odorheiu Secuiesc a revenit apoi în joc, prin Norbi, minutul 78, dar tot FC Rapid 1923 a închis tabela, cu două reușite.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

FC Rapid 1923 a câștigat cu 4-1, Nicolae Grigore, mulțumit

Adrian Bălan a dus scorul la 4-1, prin golurile reușite în minutele 81 și 89 și a adus prima victorie a echipei în 2021. La finalul partidei, antrenorul Nicolae Grigore a vorbit pe seama ei, dar și despre cum a evoluat prima parte a pregătirilor, după ce și-a rechemat jucătorii la antrenamente.

”A fost un antrenament bun, le-am spus și băieților în vestiar. S-au implicat bine, au alergat, au reușit să pună în mare parte tot ce am lucrat la antrenamente, dar suntem conștienți de faptul că mai avem mult de muncă, suntem abia după prima săptămână. Nu am avut însă săptămână completă, pentru că am avut probleme cu terenul, cu zăpada, dar pot să spun că sunt mulțumit pentru ce am văzut la băieți astăzi după prima săptămână.”

„Nu a fost neapărat ceva peste așteptări, pentru că știu ce jucători sunt aici, sunt jucători care înțeleg repede și pot pune în practică. Dar avem de muncă în această perioadă.”

Nicolae Grigore, despre noile achiziții de la FC Rapid 1923

„Nu cred că vor mai veni jucători, pentru că asta mi-am dorit. Să avem toți jucătorii maxim în prima săptămână de pregătire, să avem lotul stabil, pentru că sunt jucători mulți. Integrarea celor care au venit nu va fi ușoară, vrem ca la începutul campionatului să fim cu totul puși la punct, cu ei integrați în cadrul lotului.”

„Știam că această perioadă de pregătire va fi una grea pentru toată lumea, pentru că echipele nu pot pleca în pregătire, dar încercăm să ne adaptăm. Putem să ne organizăm cât mai bine și așa”, a declarat Nicolae Grigore, la finalul partidei.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid - CFR Cluj de la Mioveni

  • FC Rapid 1923 în prima repriză: Moldovan – Voicu, Ignat, Zunic, Florică, Barbu, Jorza, Drăghiceanu, Ursu, Ernest, Ilie
    FC Rapid 1923 în repriza a doua: Meares – Leasă, Catrici, Nastos, Goge, Pănoiu, Lazăr, Fică, Sefer, Ioniță, Bălan
  • AFC Odorheiu Secuiesc în prima repriză: Moroz, Marucza, Berkeczi, Stoian, Negotei, Tankó, Ţepe ş, Csala, Vékás, Szfárli, Turcu
    AFC Odorheiu Secuiesc în repriza a doua: Bordás, Partene, Mitra, Rácz, Simó, János, oven, Bálint, Barta, Szőcs, Hodgyai

Sursa: prosport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.