Nicolae Grigore primește un sfat de la Răzvan Lucescu prin intermediul lui Dan Alexa!

Dan Alexa
Dan Alexa

Dan Alexa, antrenorul echipei ASU Politehnica Timișoara, a vorbit la emisiunea ProSport LIVE despre FC Rapid 1923, care alături de echipa de pe Bega, este echipa lui de suflet. Antrenorul crede că Nicolae Grigore este susținut și are parte de o susținere foarte bună. De asemenea, are parte de câteva transferuri care ajută mult formația din Giulești. Gruparea giuleşteană i-a transferat în această pauză competiţională pe Alex Ioniță I, Octavian Ursu, Horațiu Moldovan, Bogdan Barbu și Emmanuel Ernest.

Alexa: „E ușor să vorbești de tauri, mai greu când ești cu ei în arenă”

elefant.ro

„Rapid e un club greu. Are avantaje și dezavantaje, e frumos când bați. Dacă lucrurile nu merg bine, situația e dificilă. Cred că Nicolae Grigore va fi sprijinit. Îi dau un sfat: să fie alături de galerie. Mi-a dat și mie un sfat Răzvan Lucescu și-l rog pe Nicolae Grigore să țină cont de el: E ușor să vorbești de tauri, mai greu când ești cu ei în arenă! Poate să-și piardă echilibrul și asta nu e bine, să nu țină cont de comentarii.”

„Galeria a fost aproape de echipă, au făcut bannere, au fost alături de noi. Suporterii țin clubul atât la Poli cât și la Rapid. Cred că transferurile de acum sunt cele mai bune față de anii trecuți. Au fost aduși jucători foarte buni pentru Liga 2. Ioniță are valoare. Pe Ursu mi l-aș fi dorit și eu. Eu am preconizat un traseu slab pentru Rapid în tur, dar aceste transferuri îi întăresc mult”, a declarat Dan Alexa la ProSport LIVE.

CV Nicolae Grigore

Nicolae Grigore este începând din 1 decembrie 2020 antrenor principal al FC Rapid 1923, el revenind la clubul giuleştean după o pauză de 10 luni. Grigore (37 de ani) a crescut la club, fiind junior al Rapidului, după care a evoluat pentru echipa mare între 2000 şi 2013, cu o pauză de un sezon, în care a jucat pentru FC Braşov.

Sursa: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ