Adrian Iencsi, dezvăluiri despre demiterea de la FC Rapid 1923

Adi Iencsi FC Rapid
Adi Iencsi FC Rapid

Adrian Iencsi a recunoscut că demiterea a reprezentat o mare surpriză pentru el, având în vedere rezultatele obținute în condiții dificile, cu o perioadă de pregătire de doar trei săptămâni și cu un lot format din mers.

Iencsi, discurs în premieră despre plecarea de la FC Rapid 1923

Am fost demis, nu m-așteptam. Noi am avut la dispoziție trei săptămâni de lucru pentru pregătire. Vreau să le mulțumesc celor care au vorbit frumos despre mine, dar am văzut că unii au făcut și o analiză greșită.”

Repet, am avut trei săptămâni de pregătire, timp în care au plecat mulți jucători. Eu am alergat după jucători, am vrut să-i aduc. Am vorbit cu Marius Constantin, cu Tamaș, mă gândeam la Săpunaru. Frații Herea, la fel, i-am vrut la Rapid, dar n-au putut veni. Au venit jucători treptat.” 

Echipa suferea din punct de vedere al omogenității

Am auzit că s-a spus că Rapid n-are lot bun. Era cel mai bun lot pentru mine, pentru că erau jucătorii pe care eu i-am vrut. Au fost jucători care au venit în timpul campionatului, Dandea, Nastos, echipa suferea din punct de vedere al omogenității, a declarat Adrian Iencsi, la Digi Sport Matinal.

Adrian Iencsi a fost deseori criticat pentru declarațiile avute la conferințele de presă, când susținea că FC Rapid 1923 nu este printre favoritele la promovare. Deși în spațiul public nu avea cel mai optimist discurs, tehnicianul recunoaște că accederea în Liga 1 era obiectivul, trecut chiar și în contract.

Eu n-am promis niciodată că vom promova, dar cu jucătorii doar despre asta vorbeam. Știam că suporterii se vor supăra că eu ziceam că nu garantez pentru promovare. Dar eu aveam obiectiv în contract promovarea.”

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  Nicolae Grigore, primele declarații după CSM Gloria Buzău - FC Rapid 1923 0-0

LĂSAȚI UN MESAJ