Stai să vezi ce-am pățit! Dacă aveam bluza asta nu era vreo problemă

E noiembrie, sunt la meci. Iarna e aproape, dar de dimineață soarele m-a păcălit. Am zis că-mi iau tricoul vișiniu pe mine, ca să se vadă frumos când mă deschei la geacă. Bluze vișinii nu prea găsești. Fac așa, dar simt cum vântul intră parcă prin locul mânecilor lipsă. Dinții încep să tremure. Bucuria victoriei mă mai încălzește, dar tot alerg spre 41. Abia apoi mă mai opresc din „dârdâit”. Ajuns acasă, caut pe net o bluză vișinie, cu un mesaj rapidist, să o am pentru zile… reci. Nu găsesc ceva să-mi placă, așa că mă gândesc cum să fac. Evident, la următorul meci trebuia să apelez tot la a mea garderobă. Nu e nimic. Ziua asta mi-a servit și la produsele pe care 1923.ro le are acum în shop.

„Mândru că sunt pe viață rapidist”

Așadar, norocul tău este că tu nu trebuie să treci prin ce am trecut eu! Produsele pe care noi le-am creat sunt strict legate de experiențele și așteptările noastre de suporteri, așa că nu pot da greș. De exemplu, modelul acesta de bluză, „Mândru că sunt pe viață rapidist” nu doar că arată impecabil, dar este și extrem de călduroasă pentru această perioadă a anului. Ca să nu mai vorbim despre calitatea materialului, garantată de producători cu experiență imensă în domeniu!

O comanzi acum, noi o livrăm RAPID

Știm că nu e voie cu suporteri în tribune, dar știm și că vrei să îți afișezi rapidismul peste tot. De aia n-are cum să lipsească. Dacă deja o porți cu bucurie, nicio problemă! O poți face cadou unui alt rapidist. Că doar tu știi deja ce calitate bună are! Mai trebuie doar să o comanzi aici, iar noi facem restul. Adică ți-o livrăm RAPID. Grija noastră principală este să te bucuri de produs cât mai repede posibil.

CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Cum se termină FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc? Intră și votează!

Mircea Dominte

1923.ro

LĂSAȚI UN MESAJ