Interviuri

Nicolae Grigore a vorbit la finalul meciului FC Rapid 1923 – Mostiștea Ulmu 4-1

Antrenorul principal al FC Rapid 1923, Nicolae Grigore, a vorbit la finalul partidei cu Mostiștea Ulmu, scor 4-1, pentru canalul de Facebook al clubului. Mai jos poți vedea ce a declarat fostul mijlocaș după ce echipa sa a alegat o serie de patru victorii consecutive în meciurile amicale. Pentru vișinii urmează alte cel puțin două partide amicale până la reluare sezonului de liga a doua. Adică până pe 20 februarie.

Jucătorii FC Rapid 1923 rămân după antrenament câte 5 – 10 minute…

„Un joc bun, meci de antrenament bun. Am început să oferim mai mult de 45 minute jucătorilor. Cei care au jucat azi 30, în meciul viitor vor juca 60. Adversarul a fost bun, știam, echipă care se bate la promovarea în prima ligă. Băieții mai rămân după antrenament, au liber de la mine, cinci-zece (n.r. – !!!!) minute pentru execuțiile lor din lovitură liberă, penalty, lovituri laterale. Ioniță a venit extrem de motivat, ne-am dorit reciproc să se facă acest transfer”, a declarat Nicolae Grigore.

Nicolae Grigore a explicat care este regimul în cantonament

„Este normal ca Ioniță să aibă banderola pe braț, pentru că știe ce înseamnă Rapid. O merită, mai ales când lipsesc alți jucători care poartă banderola. Am văzut că și în Antalya au fost două-trei zile de furtună. Suntem OK ca nivel de pregătire și cu condițiile pe care le avem. Suntem mulțumiți de condiții în măsura în care suntem în România și avem aceste temperaturi, avem zăpadă. Nu avem stingere la ora 23:00. Pe jucători îi evaluez doar cum îi văd a doua zi la antrenament. Dacă-i văd obosiți îi întreb la ce oră adorm, dacă nu, singura mea preocupare e ca ei să fie apți la antrenament”, a mai punctat antrenorul.

Care este visul lui Nicolae Grigore și pe cine copiază

„Visul meu este să promovez în acest an pe noul Giulești. E un lucru bun că vaccinul ar scuti jucătorii de la testele de la COVID-19. O dată că este liniște în cadrul clubului. Probabil că mai durează până ne vom putea vaccina, nu vă pot da un răspuns. Îmi plac mulți antrenori, am luat, consider eu, părți bune de la antrenorii mari pe care i-am avut. Am avut șansa să lucrez cu Răzvan Lucescu, cu Mircea Rednic și îmi place să cred că am luat ce e bun de la ei”, a încheiat Nicolae Grigore.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Valoarea fotbalului românesc e atât de scăzută încât Nicolae Grigore poate crea o consistență și o disciplină care să ducă echipa fluierând în Liga 1! Noi așa sperăm.

  2. Întotdeauna a lipsit Rapidului constanța și continuitatea. Dacă N.Grigore va reuși să elumine aceste două carențe, va avea succes, dacă nu vor sta mult și bine în liga a 2 a, oricum, eu ca vechi Rapidist(de prin anii ’60 sec. trecut) le doresc succes și să-și realizeze obiectivul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.