Fotbal internațional

Marius Șumudică a semnat și a oferit primele declarații!

Marius Șumudică a semnat cu Rizespor, ocupanta locului 16 din Turcia. Antrenorul român a semnat un contract valabil pentru un sezon și jumătate și a oferit o primă reacție!

„O misiune, grea, mai ales că sunt şi cinci jucători care au făcut COVID-19. Nu va fi deloc uşor, dar am luat decizia să mă duc pentru că îmi plac provocările. Merg să muncesc, o fac cu drag pentru că îmi place fotbalul, chiar dacă pare o aventură. Îmi doresc să reuşesc, am mare încredere că ne vom salva de la retrogradare, iar anul viitor se vom lupa pentru a fi între primele 10 echipe din campionatul Turciei”, a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport, la câteva minute după ce a parafat înţelegerea pentru un an şi jumătate cu Rizespor.

Ce lot găsește Șumudică la Rizespor

Rizespor primește vizita fostei echipe a lui Marius Șumudică, Gaziantep. Lotul lui Rizespor este cotat de transfermarkt.com la aproape 30 de milioane de euro, iar printre jucătorii echipei se numără Loic Remy (34 de ani), fost internațional francez, care a jucat la Marseille sau Chelsea, și Fernando Boldrin, mijlocașul brazilian trecut pe la Concordia Chiajna, Astra sau fcsb.

Fernando Boldrin (31 de ani) face parte din lotul celor de la Rizespor. Șumudică îl cunoaște foarte bine pe mijlocașul brazilian, pe care l-a mai pregătit la Concordia Chiajna și Astra Giurgiu. Unul dintre cele mai sonore nume este cel al lui Dogan Erdoğan, mijlocaș turc în vârstă de 24 de ani. Nu există nicio legătură de rudenie între el și președintele turc Recep Tayyip Erdoğan. Șumudică va avea în lotul său un atacant de clasă. Loïc Rémy, fost jucător la Olympique Lyon, Marseille, QPR, Newcastle, Chelsea, Lille sau Getafe este în lotul turcilor.

La Rizespor joacă și Milan Skoda, fostul coleg al lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga, ajuns la 35 de ani. Turcii l-au transferat din Cehia la începutul anului 2020. În lotul turcilor mai este și Fernando Andrade (28 de ani) mijlocaș de bandă împrumutat până la finalul acestui sezon de la FC Porto, scrie digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.