Cristian SapunaruFotbal internațional

Cristi Săpunaru a bătut echipa lui Demba Ba și Webo!

Cristi Săpunaru, o nouă evoluție impecabilă în Turcia! Kayserispor a obținut o victorie importantă contra lui Istanbul Basaksehir, echipa care a stârnit un uriaș scandal gratuit în Champions League. Care a avut în centrul său o brigadă de arbitri din România. După cum vă amintiți atunci Demba Ba, Webo, dar și antrenorul Okan Buruk au fost capul rautatilor. Acum, echipa la care Cristi Săpunaru joacă a bătut cu 2-0 și, cu această ocazie, a ieșit și din zona retrogradării. Ambele goluri ale echipei antrenate de Dan Petrescu au fost marcate de Denis Alibec.

Cristi Săpunaru aproape 100 de meciuri pentru Kayseri

Cristi Săpunaru joacă la Kayseri din 2017, cu o pauză de jumătate de an în 2019, când a evoluat pentru Denizlispor. În toral, la fosta echipă a lui Șumudică, Săpun a bifat 97 de partide oficiale. Dintre acestea, 17 au venit numai în actualul campionat. Ceea ce mai este interesant despre meciul Kayserispor – Istanbul Basaksehir 2-0 este că echipa gazdă nu a avut vreun turc în primul unsprezece, cu excepția portarului Alemdar. Și asta pentru că Silviu Lung jr. este accidentat!

În acest moment, Kayserispor ocupă locul 17 în clasament. Primul deasupra liniei care lasă pe dinafară ultimele patru echipe. Reamintim că Turcia are, în acest sezon, un campionat cu 21 echipe.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.